Відпочинок в Австрії. Гірськолижні курорти Австрії / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Австрія. Курорт Цель-ам-Зее

Чудові ліси, які зберегли свою первозданну чарівність, чисте гірське альпійське повітря, вражаючі краєвиди, відомі на увесь світ гірськолижні курорти – усе це про неймовірну Австрію. Навіть якби тут не було взагалі ніяких курортів, сама природа в чистій формі сприяла б повному умиротворенню і бажанню бувати тут все частіше і частіше. На схилах Східних Альп розташувалися понад вісімсот різноманітних австрійських зимових курортів, які щороку приймають тисячі туристів з усього світу. Найкращими курортами Австрії вважають: Цель-ам-Зее, Ішгль, Майрхофен та Бад-Гастайн.

Сьогодні розповімо про курорт Цель-ам-Зее, який розташований 100 км від Зальцбурга на березі озера Целлер-Зе у підніжжі гірського масиву Шміттенхеє. Візитною карткою курорту, беззаперечно, є його природне багатство: з вершини льодовика Кіцштайнхорн (3029 м) відкривається захоплюючий вид на 30 гірських вершин. В першу чергу Цель-ам-Зее популярний серед лижників та сноубордистів початкового та середнього рівня. Адже зимовий курорт розташований на висоті 726 метрів над рівнем моря. Протяжність трас Цель-ам-Зее - 77 кілометрів, кількість підйомників - 26.

На курорті знаходиться більше 30 тенісних кортів, 36 майданчиків для гольфу, тренажерні зали, 2 великих басейни, сауни, парові лазні. Близько сотні ресторанів з національною і європейською кухнею, бари, дискотеки.Також у подорож ви сміливо можете взяти з собою дітей, адже у Целль ам Зее відкрито декілька дитячих гірськолижних шкіл для дітей та дитячих садочків.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури