Круїзи, круїзний відпочинок / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

10 причин відправитись у круїз

Круїз - це неймовірний досвід неповторного відпочинку, який залишить після себе незабутні враження. Популярність цього виду відпочинку зростає кожного року. 1,79 млн. британців відправились у круїз у минулому році Оcь дeкiлькa причин, через які вaртo вiдпрaвитиcя в круїз:

  1. Співвідношення ціни та якості. У більшість круїзів включені харчування та алкоголь на борту, деякі тури включають також екскурсії та розваги. Якщо порівнювати зі звичайними «наземними» турами, круїзи виграють у ціні.
  2. Різноманіття варіантів відпочинку. Ви можете повчитися у знаменитих кухарів, побачити популярних артистів-володарів "Греммі", вивчати культуру кожного регіону, який відвідуєте.
  3. Круїз - це відмінний спосіб, щоб стати ближче до природи - познайомтеся з китами на Алясці, зустріти тюленів і черепах на Галапагоських островах або поплавати з тропічними рибами на Багамах.
  4. Кухня. Ви можете спробувати делікатеси з усього світу в ресторанах від таких знаменитих шеф-кухарів, як, наприклад, Джеймі Олівер (Jamie Oliver), Нобу (Nobu) або Марко Пирре Уайт (Marco Pierre White).
  5. Краєвиди. Ввечері пити вино, милуючись чарівним заходом сонця, вранці зустрічати світанок, насолоджуючись ранковою кавою з круасанами.
  6. Розваги на борту. Від «льодових барів» Norwegian Cruise Line до ковзанок Royal Caribbean - Ви будете здивовані тим, що можуть запропонувати сучасні лайнери.
  7. Ніяких вікових обмежень - круїзом може насолоджуватися кожен!
  8. Релакс. На багатьох круїзних лайнерах працюють спа-центри з широким вибором косметичних і оздоровчих процедур.
  9. Видовища. Вас чекають Бродвейські шоу, концерти всесвітньо відомих співаків і інші яскраві розваги!
  10. Це розкішний спосіб подорожувати і можливість щодня прокидатися в новому місті.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Що таке гарячі тури? Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури