Амальфітанське узбережжя Італії, відпочинок в Італії / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

5 причин відвідати Амальфітанське узбережжя Італії

  1. Закохатись з першого погляду в регіон, в якому поєднується унікальна природа з старими містами та чудовими пляжами Майорі. Вони тут одні з найпротяжніших в регіоні, чисті, а головне - безпечні. Берегова лінія позбавлена скелястих обривів і каменів, завдяки чому вхід в воду є дуже комфортним.

  2. Лимонні сади і Limonchello Подорожуючи по узбережжю, ви час від часу будете потрапляти в лимонні сади, що розкинулися уздовж всього Амальфі. Вони дарують неймовірні аромати всім гостям і щедрі плоди своїм господарям, які створюють з них головний напій узбережжя - відомий лікер лімончелло.

  3. Відвідати Кафедральний собор Сан-Джакомо і Сан-Філліпп в Сорренто. Архітектурне диво, яке відвідують представники різних релігійних конфесій, вважаючи його витвором мистецтва.

  4. Активний відпочинок. Тут на вас чекають дайвінг, морські прогулянки, вітрильний спорт, тенісні корти, прогулянки на конях .... А скільки можливостей для пішохідного туризму! Сотні стежок на схилах узбережжя, вздовж міст і лісів відкривають неймовірні види на Амальфі. На вас чекає Стежка богів.* Неймовірний пішохідний маршрут, який розкинувся на вершинах скель, біля самого узбережжя Тірренського моря

  5. Везувій і Помпеї Недалеко від узбережжя Амальфі, по дорозі з Неаполя, є можливість побачити відразу дві знакові для Італії місця: Везувій - один з найнебезпечніших в світі вулканів, і Помпеї - місто, що стало жертвою вулкану і перетворився в легенду.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури