Відпочинок в Барселоні, причини відвідати Барселону / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

7 причин відвідати Барселону

Барселона - місто, яке не залишить байдужим жодного відвідувача. Це культурний і туристичний центр Іспанії, що приваблює мільйони туристів з усього світу. Якщо ви ще не відвідали Барселону, то маєте знати про 7 головних причин, чому варто відвідати це чудове місто.

  1. Побачити на власні очі витвір мистецтва Sagrada de Família та познайомитись ближче з творчістю неперевершеного Антоніо Гауді.

  2. Відвідати будинок Батйо́, а також парк Гуель - обов'язкові пункти туристичної Барселони, які по-справжньому заставляють відчути дух міста.

  3. Потрапити на найбільший ринок продовольства в Європі – Бокерію.

  4. Відвідати всесвітньо відомі музеї. Деякі з кращих музеїв у Барселоні не беруть плати з відвідувачів щонеділі після 15-00. Це стосується музею Пікассо та музею історії Барселони.

  5. Прогулятись місцевим пляжем та рибацьким районом - Барселонетою, на якому розташовані чудові морські ресторанчики з місцевою кухнею.

  6. Подивитись фільми під відкритими небом на пляжі Сант Себастьєн.

  7. Скуштувати фантастично смачну традиційну кухню цього регіону. Поєднання свіжих морепродуктів, паельї, вина, хамону, сангрії, тортільї не залишить вас байдужими.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури