Cайт-путівник Touring Bird, планування подорожі / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Cайт-путівник Touring Bird

Компанія Google запустила сайт-путівник для тих, хто не любить складати плани.

Новий сервіс отримав назву Touring Bird. Сайт заточений під мобільні пристрої і призначений для швидкого планування подорожі. Туристу в програмі від Google необхідно вибрати місто, після чого йому запропонують 3 кращих місця для відвідування. Користувач також отримає інформацію про екскурсії, визначні пам'ятки і кілька порад від місцевих жителів.

Цікаво, що сервіс здатний підбирати тури і екскурсії, орієнтуючись на інтереси і фінансові можливості туриста. Для цього користувачеві необхідно встановити відповідні фільтри. Крім того, є можливість обмежити час відвідування, наприклад, музею або екскурсії. Як відзначають автори путівника, сайт відмінно підійде і новачкам, і досвідченим мандрівникам, бажаючим побачити нетуристичні місця. Сервіс також припаде до душі гурманам, шанувальникам Instagram і тим, хто захоплюється живописом, дизайном або архітектурою.

На сьогодні користувачам Touring Bird є планування часу в 20 містах. У їх числі Амстердам, Барселона, Берлін, Лондон, Мадрид, Париж, Прага, Рим, Лас-Вегас і Маямі.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури