Канари, відпочинок на Канарах / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Канари

  • Канари - це сім великих заселених та кілька маленьких незаселених островів. Найпопулярніші серед туристів: Тенерифе, Гран Канарія, Фуертевентура та Лансароте. Відпочинок на кожному з них особливий та унікальний.

  • Тенерифе – рай для любителів дискотек та активного способу життя.Любителям шопінгу сподобається столиця острова - Санта-Круз, тут багато магазинів та шопінг-центрів.

  • Гран Канарія - другий найпопулярніший острів архіпелагу, вважається ідеальним місцем серфінгу для початківців. Тут хвилі не такі високі, як, скажімо, на Фуертевентурі. До речі, на Гран Канарії люблять відпочивати туристи з Великобританії та Німеччини.

  • Фуертевентура – острів для прихильників спокійного та розміреного відпочинку.

  • Лансароте – острів, який з 1993 року відноситься до спадщини ЮНЕСКО. Острів вважають столицею дайвінгу, тут можна дослідити творіння Джейсона де Кайреса Тейлора, засновника першого парку підводних скульптур.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Що таке гарячі тури? Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури