Канари: найкращі острови для відпочинку
Завантаження

Омріяні Канари або фієста, яка завжди з тобою!

Канари - це архіпілаг островів вулканічного походження.

З тим, що Канари - рай на землі, не посперечаєшся. Про це знають всі! Навіть ті, хто там ніколи не був, але мріяв про це. Тут комфортний клімат, +20-25 С протягом усього року. Вздовж океану на багато кілометрів тягнуться пляжі, багато з них за чистоту нагороджено Блакитним прапором.

О. ТЕНЕРІФЕ - найпопулярніший із островів орхіпелагу

Крім пляжного відпочинку, тут є чим зайнятися:

  • піднятися на вулкан Тейде - третій за величиною вулкан світу
  • приєднатися до екскурсії для спостереження за китами та дельфінами в умовах їх природного середовища ( тут живуть 26 видів дельфінів)
  • відвідати біосферний заповідник Рураль де Анагена
  • завітати на пару годин в Сан Крістобаль де ла Лагуна, який вважається культурною стоилцею островів

О. ФУЕРТЕВЕНТУРА

На цьому острові понад 150 км пляжів. Хіба ви не про це мріяли? А якщо вас цікавить активний відпочинок на Канарах, то вам також саме сюди! Острів вважається Меккою для серферів та шанувальників інших водних видів спорту.

Наша знахідка, радо ділимося нею з вами - обов язково прогуляйтеся по селі Бетанкур, яке побудоване у кратері згаслого вулкану! Бетанкур був колись столицею острова.

О. ГРАН КАНАРІЯ

Тусовочний рай! Тут знаходиться друга столиця Лас Пальмас, а найпопулярнішою зоною відпочинку є Маспаломас зі своєми дюнами. Він об єднує 6 курортів, розташованих на береговій лінії. Це місце надзвичайно привабливе для любителів природи, а також для тих, хто любить більш активний відпочинок. На острові можна займатися водними видами спорту, гольфом, риболовлею... Туристи з дітьми відзначають курорт Пуерто Ріко, якому вони надають перевагу.

О. ЛАНСАРОТЕ

Після виверження відразу тридцяти вулканів в XVIII ст. третину острова покрилася неживим базальтом і попелом. І тому опинитися на Місяці не покидаючи Землю, це про Лансароте. Але пляжний відпочинок ніхто не відміняв. Папагайо - найпопулярніший пляж острова, який місцеві жителі називають “маленьким раєм”. Для відпочинку з дітьми краще всього підходить курорт Плайя-Бланка. Для тих, хто любить усамітнений відпочинок, - Ла Грасіоса - північна частина острова з безлюдними пляжами.

Куди поїхати? Що подивитися?

  • Національний парк Тіманфайя (тут близько 220 сплячих вулканів) - це величезна обгороджена територія з незвичайними інопланетними пейзажами
  • Сад кактусів в Гаутіце (1400 видів кактусів)
  • поїхати на дегустацію вин на місцевих виноградниках, адже виноград тут вирощений на почві вулканічного походження, тому й вино має особливий смак.

Про відпочинок на інших островах архіпелагу запитуйте або переходьте за посиланням - ІСПАНІЯ. Омріяні КАНАРИ

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури