Китайський Новий рік, відпочинок в Китаї / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Китайський Новий рік

Серед традицій святкування Китайського Нового року є один чудовий фестиваль, який відомий як Фестиваль небесних ліхтариків в Тайвані.

Традиція запускати в нічне небо ліхтарики народилася в Китаї близько двох тисяч років тому. Колись їх використовували для того, щоб оповіщати жителів сіл, на які часто робилися набіги, що їхні будинки в безпеці та можна повертатися додому. Пізніше до них прикріплювали записки з молитвами і бажаннями та запускали їх у храмах.

Дуже красиве видовище, коли в небо злітає одночасно сотні повітряних ліхтариків.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури