Курорти Кіпру, відпочинок на Кіпрі / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Курорти Кіпру

Лімасол

У Лімасолі сподобається романтикам, любителям історії та активного відпочинку. Неподалік від міста в стародавньому Куріоне знаходиться амфітеатр та руїни античних храмів. У самому Лімасолі варто дослідити дві середньовічні фортеці. Також рекомендуємо виділити один день в аквапарку Фасурі та відвідати Лімасольський зоопарк.

Протарас

У курортне містечко Протарас можна втекти, коли вам набридне метушня і гучне нічне життя у сусідніх містах. Тут варто відвідати океанаріум і «співаючі фонтани» Magic Dancing Waters з романтичною музикою і вражаючим лазерним шоу.

Ларнака

Якщо ви любителі дайвінгу у вас буде чудова можливість оглянути затонулий шведський паром «Зенобій». Вода в цих місцях прозора, видимість відмінна, а пірнати буде цікаво як новачкам, так і професіоналам. Не пропустіть і головні визначні пам'ятки Ларнаки: мечеть Хала Султан Текке, Церква Святого Лазаря, де зберігаються мощі християнського святого, і старовинний замок.

Айя-Напа

Курортне місто на південно-східному узбережжі Кіпру, відоме своїми чудовими пляжами та запальними вечірками. Головна визначна пам'ятка міста - легендарний монастир, заснований в період венеціанського правління. Він стоїть на центральній площі Сеферіса в оточенні барів і клубів.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури