Країни для відпочинку, відпочинок в Європі, пляжний відпочинок / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Найбезпечніші країни для туристів

Країни Близького Сходу та Північної Африки виявилися безпечнішими для туристів, ніж деякі популярні напрямки для відпочинку. Про це пише багато видань

Експерти оцінили 20 популярних туристичних країн за категоріями: кримінальна ситуація, природні катаклізми, загрози для здоров'я і ймовірність терактів.

На основі отриманих даних найбезпечнішою для туристів країною названа Ісландія. В цій державі, розташованому на півночі Атлантичного океану, найнижчий рівень злочинності.

ОАЕ, Сінгапур і Іспанія продовжують список найбезпечніших туристичних напрямків. Слідом за ними йдуть Австралія, Канада і Японія.

Найгірші оцінки у Південної Африки, Туреччини, Таїланда, Індії і Мексики. Крім того, ризик стати жертвою злочинців в Йорданії виявився нижчим, ніж у Франції, Італії, США та Таїланді.

Цікаво, що в Марокко на півночі Африки відбувається менше злочинів, ніж на більшій частині Європи і США.

Країною, де найвірогідніше можна опинитися свідком природних катаклізм, стала Японія, яка страждає останнім часом від землетрусів.

Найнижче ризик отримати травму або підхопити інфекцію виявився в Ісландії, Іспанії, Греції, Франції, Італії, ОАЕ, Японії та США.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Що таке гарячі тури? Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури