Бюджетні міста для короткої відпустки в Європі, подорожі Європою / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Міста для коротких бюджетних поїздок!

Британська компанія Post Office Travel Money опублікувала результати свого традиційного дослідження City Costs Barometer.

Експерти компанії порівняли вартість розміщення для двох туристів на дві ночі з 5 по 7 жовтня у тризіркових готелях в 36 містах по всій Європі. До бюджету поїздки додали вартість чашки кави, келиха вина, вечері з трьох страв, проїзду в громадському транспорті, вхідних квитків в музей і автобусного туру по місту. Найдешевшим варіантом осінньої відпустки став Белград. Загальна вартість поїздки склала € 165,62. На другій сходинці списку найбільш доступних напрямків виявився Краків. Бюджет поїздки склав € 188,47. Замикає трійку лідерів Вільнюс. Вихідні в столиці Литви обійдуться парі туристів в € 188,86. У десятку найбільш економних напрямів також увійшли Бухарест (€ 194,85) Варшава (€ 197,09) Рига (€ 203,02) Порту (€ 204,65) Афіни (€ 222,25)

А найдорожчими містами для осінніх канікул виявилися Амстердам, Осло і Рейк'явік. За пару днів тут доведеться віддати більше € 500.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури