Що таке гарячі тури? / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Що таке гарячі тури?

Чому «горять» путівки?

Туроператори заздалегідь бронюють готелі та перельоти «оптом». Це робиться для того, щоб потім, коли до них звернеться турист, мати можливість запропонувати йому різні варіанти. Для цього заздалегідь резервуються номери, організовуються чартерні перельоти. Адже конкуренти не баряться – тому важливо діяти швидко й забезпечити своїх клієнтів максимальною кількістю цікавих пропозицій.

А що ж відбувається, якщо тури не вдалося продати? Саме так і починають «горіти» путівки. За кілька днів до вильоту компанія пропонує нерозпродані тури зі щедрими знижками. Це дає туристам можливість заощадити на відпочинку близько 50% коштів. А туроператорам – повернути свої вкладення.

Плюси гарячих турів:

  • Цінова доступність
  • Можливість відпочити у п'ятизірковому готелі за ціною тризіркового
  • Наявність постійних пропозицій на популярні напрямки

Мінуси:

  • Неможливість спланувати відпочинок заздалегідь
  • Необхідність діяти швидко – купувати путівку, узгоджувати відпустку, збиратися у дорогу ⠀

Основна незручність полягає в тому, що гарячі тури потрібно «ловити» й діяти при цьому спритно, щоб у вас не перехопили його інші бажаючі. Натомість, можливість економії повністю це виправдовує!

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури