Туристи бувають смішними / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Туристи бувають смішними

Агенти бюро подорожей в США зібрали різні реальні історій, які дивують своєю безглуздістю.

⠀ ✔️Одна людина подзвонила і запитала, чи можна орендувати автомобіль в Далласі. Коли агент подивився його замовлення, то помітив, що у нього годинна зупинка в Далласі. Тоді агент його запитав, чому він хоче орендувати автомобіль, і він відповів: “Я чув, що в Далласі дуже великий аеропорт, і мені потрібен автомобіль, щоб заощадити час між пересадками”.

✔️Подзвонила одна мила леді. Вона хотіла дізнатися, як це можливо що її рейс з Детройта вилітає о 08:20, а прилітає в Чикаго о 08:33. Агент спробував пояснити, що штат Мічиган на годину попереду штату Іллінойс, але вона не могла зрозуміти концепцію часових поясів. Нарешті агент сказав, що літак летить дуже-дуже швидко, і вона в це повірила!

✔️Жінка зателефонувала і сказала: “Мені треба полетіти в Пепсі-колу на одному з цих приміських літаків”. Я запитав, чи не треба летіти в Пенсакола (штат Флорида) на приміському літаку. Вона сказала: “Так, не має значення”.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури