Відпочинок взимку, пляжний відпочинок, Відпочинок в ОАЕ, Виліт з Києва / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

В які міста варто поїхати взимку в пошуках тепла

В які міста варто поїхати взимку в пошуках тепла, за порадами британського видання The Telegraph.

В список з 10 напрямків увійшли Пафос, Дубай, Ріо-де-Жанейро, кубинська столиця Гавана, Сідней, Акаба в Йорданії та інші.

Відкриває список одна із давніх столиць Марокко - Марокеш. В листопаді-грудні температура повітря становить + 22 ° С.

Взимку також варто задуматись про візит в найбільше місто ОАЕ - Дубай. Туристам рекомендують зайнятися шопінгом і піднятися на найвищу будівлю планети (828 метрів). В якості додаткового стимулу для поїздки в Дубай стане комфортна температура, особливо в лютому.

Увійшов в топ-10 місто Пафос на Кіпрі. У найближчі місяці цей курорту ще потішить теплою погодою. Сонця цілком вистачає, щоб скупатися після обіду в Фаросе-Біч і Корал-Бей. Пафос запам'ятається і своєю давньою історією, наприклад, грецькими і римськими руїнами в Археологічному парку міста.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури