Як не зіпсувати свою мандрівку / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Як не зіпсувати свою мандрівку

5 порад від Ентоні Бурдена

⠀ Коли ти їдеш до Франції лише для того, щоб залізти на Ейфелеву вежу, або летиш до Єгипту заради селфі на тлі пірамід Гізи, десь у світі плаче один досвідчений мандрівник.

Прямуй до маловідомих місць Обираючи пункт призначення, відкидай туристичні центри на кшталт Лондона чи Риму. Виходь за рамки популярних турів і за межі власної зони комфорту. Наприклад, як щодо мандрівки до Уругваю? Хто-небудь колись замислювався про таке?

Забудь про насичений туристичний маршрут Розпланований маршрут з обов’язковими відвідинами популярних серед туристів місць – доволі поширена помилка. Не варто намагатися відвідати протягом поїздки якомога більше міст: краще досхочу наблукатися вулицями лише одного з них.

Подбай про житло як слід Ентоні Бурден закликає витрачати левову частку бюджету подорожі на місце проживання. «Я прагну знайти готель в особливій місцевості, що має власний шарм, такий, де я можу зайти в якесь кафе, сісти й відчути це місце», ‒ пояснює мандрівник. Лаштуючись у мандрівку, він насамперед бронює житло.

Не хвилюйся й не поспішай Під час подорожі на тебе може чекати чимало неприємностей. Буває, щось іде не за планом. «Якщо заморочуватимешся різними дурницями, то не зможеш насолодитися моментом. Іноді треба просто сидіти й дивитись», ‒ говорить мандрівник.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури