Європейська столиця, розумний туризм / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

«Європейська столиця розумного туризму»

Чи знали ви, яке місто визнане «Європейською столицею розумного туризму»?

Під терміном «розумний туризм» мається на увазі: доступність міського середовища, екологічна стійкість, цифрові технології в туризмі, збереження культурної спадщини і творчості, інноваційні рішення в туризмі.

Кращими були названі фінська столиця і Ліон у Франції.

Ліон і Гельсінкі змогли отримати почесні звання завдяки доступності основних туристичних об'єктів і адаптовану транспортну мережу для людей з обмеженими можливостями, продуману навігацію для туристів і розвиток екотехнологій.

Журі також відзначило особливі досягнення в розвитку міського середовища іспанського міста Малага, в удосконаленні цифрових технологій - Копенгаген і в збереженні культурної спадщини - австрійський Лінц.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури