Грандіозні водоспади планети | Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Грандіозні водоспади планети

Її гармонійні витвори привертали увагу людини з давніх часів, тисячі років тому могутність і бездоганність природи люди ототожнювали з божественними проявами. Не залишаються унікальні природні пам'ятки без уваги людей і зараз, а одними з найбільш привабливих залишаються водоспади. Стрімкі потоки води, що зриваються з величезної висоти, виглядають просто заворожуюче.

Водоспад Анхель, Венесуела

Авіаквитки На пошуки найвищого водоспаду на планеті варто відправитися до Венесуели, саме тут знаходиться прекрасний водоспад Angel. Його висота становить 1 054 метра, початок водоспад бере на вершині гори Ауянтепуі, в оточенні непрохідних тропічних лісів. В даний час природна пам'ятка світового значення знаходиться на території природного заповідника Канайма, історія відкриття водоспаду дуже цікава.

Читати більше...

Водоспад Кілт Фоллс

, Великобританія

Тури в Великобританію Авіаквитки В Шотландії знаходиться кілька чудових водоспадів, одним з найвідоміших і відвідуваних залишається Кілт Фоллс. У порівнянні зі світовими лідерами його висота зовсім невелика і складає близько 90 метрів, унікальним цей природний об'єкт робить його розташування. Кілт Фоллс знаходиться на березі острова Скай і з високої скелі падає безпосередньо в Атлантичний океан. Виглядає водоспад неймовірно гармонійно і заспокійливо.

Читати більше...

Водоспади Ігуасу

, Аргентина

Тури в Аргентину Тури в Бразилію Авіаквитки Національний парк Ігуасу добре відомий туристам, які відвідували Бразилію та Аргентину, цей природний заповідник умовно розділений на дві частини і лежить на території обох країн. У центрі заповідника розташовується комплекс однойменних водоспадів, який також вважається надбанням двох країн і входить в число природних пам'яток світового значення. .

Читати більше...

Водоспад Вікторія, Зімбабве - Замбія

Авіаквитки На кордоні Зімбабве і Замбії знаходиться один з найкрасивіших водоспадів планети - прекрасний водоспад Вікторія. Розташований на річці Замбезі і має ширину близько 1 800 метрів, тоді як максимальна висота водоспаду досягає 120 метрів. Першовідкривачем цієї унікальної природної пам'ятки є дослідник з Шотландії Девід Лівінгстон, який подорожував у цих місцях в 1855 році, саме він і вирішив назвати водоспад на честь королеви Вікторії.

Читати більше...

Водоспад Каракол

, Бразилія

Тури в Бразилію Авіаквитки Дуже цікавий і привабливий водоcпад Каракол, розташований серед мальовничих тропічних лісів Бразилії. Одною з головних переваг цього водоспаду є його легка доступність, відправитися на прогулянку по тропічних лісах можуть навіть мандрівники, які не мають особливої фізичної підготовки. Висота водоспаду складає 131 метр, він є частиною течії однойменної річки. Величезна популярність цих місць у туристів привела до вдосконалення інфраструктури в районі водоспаду.

Читати більше...

Водоспад Гюдльфосс

, Ісландія

Авіаквитки Справжнім національним символом Ісландії є водоспад Гюдльфосс, розташований на річці Хвітау. Цей водоспад має дуже незвичайну структуру, він складається з двох масивних ступенів, які мають висоту 21 і 11 метрів відповідно. Ще більш цікавим природну пам'ятку робить той факт, що розташовані щаблі під кутом 90 градусів один до одного. Сила водоспаду спочатку почала залучати людей більше ста років тому, ще в 1920 році велися розробки будівництва гідроелектростанції в цих місцях.

Читати більше...

Водоспади Рідо

, Канада

Тури в Канаду Авіаквитки Історія появи назви водоспадів дуже цікава, гарне ім'я їм дав відомий французький мандрівник Самюель де Шамплен. Коли він прибув до Оттави і побачив прекрасні водоспади, вони дуже нагадали йому «rideau» - пишну театральна завісу з безліччю складок і мережив. Річка Рідо успадкувала назву водоспадів трохи пізніше. Всупереч поширеній традиції, багато мандрівників воліють відвідувати водоспади Рідо зовсім не в розпал літа, а взимку.

Читати більше...

Водоспад Дюден

, Туреччина

Тури в Туреччину Авіаквитки В Туреччині, яка відома своїми пустельними ландшафтами, теж є неймовірно красивий водоспад - Дюден. Розташований він в найближчих околицях Анталії і утворений бурхливою течією річки Дюден, відрізняється водоспад і значною висотою, яка становить близько 50 метрів. Екскурсія до водоспаду може перетворитися в незабутню пригоду, крім стандартного милування навколишньою природною пишнотою туристам пропонують урізноманітнити екскурсію масою цікавих розваг.

Читати більше...

Водоспад Уолламан

, Австралія

Тури в Австралію Авіаквитки Найбільш масштабним в Австралії є водоспад Уолламан, його висота складає близько 300 метрів. Знаходиться цей привабливий природний об'єкт на території великого тропічного лісу, водоспад живить невелика річка Стоні-Крик. Ще в 1958 році водоспад Уолламан був визнаний пам'яткою світового значення, сьогодні він є одним з найбільш відвідуваних природних об'єктів країни. Створенню красивого водоспаду сприяла одна із найбільш руйнівних природних сил - ерозія.

Читати більше...

Водоспади Тамарін

, Маврикій

Тури в Маврикій Авіаквитки Комплекс з семи водоспадів Тамарін, розташований на мальовничому острові Маврикій, користується популярністю у туристів вже давно. Поруч з природною пам'яткою було сконструйовано безліч оглядових майданчиків, з деяких з них комплекс водоспадів видний цілком. Найкрасивішим вважається верхній водоспад комплексу, який, незважаючи на гадану неприступність, має досить простий доступ. Для мандрівників водоспади Тамарін давно перетворилися в масштабний розважальний комплекс.

Читати більше...

Інші статті

Відкрий Грузію: подорожуй, смакуй, живи! Літо 2024. Найкращі готелі Туреччини для відпочинку з дітьми Острови Хорватії, де варто відпочивати цього літа! Must see…Найкрасивіші озера Італії! Східні базари - прикраса вашої подорожі Каршерінг vs оренда автомобіля Відпочинок в ОАЕ: найкращі розваги для дітей Диво Балкан - Албанія. Найкращі пляжі та бухти Таємниці найвідоміших карнавалів Європи Бажаний All inclusive (АІ) або «Все включено» у готелях Про особливі місця та «родзинки» острова Балі Лісабон за 72 години: що побачити, відчути, скуштувати та взяти з собою! Перезавантаження за кілька днів: найцікавіші ідеї для City Break Найкращі гірськолижні курорти поряд: Польща, Словаччина, Італія... Як святкують Новий рік та Різдво: традиції різних країнах світу Татраландія - чудо, про яке варто знати! Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури