Диво-автобус у Римі: стрибок у минуле | Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Диво-автобус у Римі: стрибок у минуле

А ви знали, що вулицями Риму курсує унікальний туристичний автобус?

Завдяки суперсучасним 3D-технологіям, його пасажири зможуть перенестися на 2 000 років назад – до часів розквіту Римської імперії.

Екологічний VR-автобус оснащений OLED-дисплеями, встановленими прямо на вікна. Під час поїздки Ви зможете побачити Імператорські форуми, Колізей, Палатинський пагорб, Великий цирк та Театр Марцелла. При цьому екрани періодично опускатимуться, щоб дати можливість порівняти далеке минуле та реальність.

Віртуальний світ було створено майстрами 3D графіки під керівництвом археологів та фахівців з історії Стародавнього Риму. Зображення супроводжуються синтетичними запахами, які справді переносять туристів в іншу епоху! Запахи також розходяться по салону відповідно до місць, де опиняється автобус, щоб зробити екскурсію ще більш захоплюючою. Автоматизована бортова система випускає приємні (а іноді й не дуже) аромати спеціально розроблені для того, щоб передати характер і самобутність деяких історичних місць маршруту. Невеликі вентиляційні отвори доставляють запахи ладану, мирри, деревного вугілля, дерева Гуайта, берези та ветивера, коли ви проїжджаєте повз храми, і відтінки металевих альдегідів, цивільного мускусу та кмину, коли ви проїжджаєте Колізей.

Безшумний VR-автобус працює від електричних акумуляторів і відповідає всім вимогам екологічності. Для шанувальників Імператорського Риму стартап VR Bus Roma пропонує захоплюючу екскурсію з гідом. Зайнявши місце в цьому автобусі, 14 пасажирів подорожують найвідомішим археологічним районом міста протягом приблизно 30 хвилин, квитки на неї продаються у касах біля Колони Траяна на площі П'яцца-делла-Мадонна-ді-Лорето. Перший тур розпочинається о 16:20, а останній – о 19:40. Екскурсії англійською мовою доступні о 17:00, 18:20 та 19:40. Всі інші екскурсії італійською мовою.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури