Греція - о.Родос: чим зайнятися на відпочинку з дітьми? | Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Греція - о.Родос: чим зайнятися на відпочинку з дітьми?

Що стає головним завданням батьків під час сімейної подорожі з дітьми?

Мабуть, здатність зацікавити дитину і утримувати цей інтерес. На Родосі це простіше простого! Тут більш ніж достатньо місць, які батьки повинні включити в програму подорожі.

Обов'язковий для відвідування з дітьми Океанаріум Aquarium of Rhodes. Тут розумієш, що за яскравими враженнями опускатися на глибини Середземного моря зовсім не обов'язково: в підземній частині прямо перед відвідувачами - восьминоги, рифи, черепахи, морські квіти, раки, молюски та неймовірна кількість риб. Не менш цікава виставка на першому поверсі. В експозиції - опудала, корали і різні дослідницькі прилади. Для дітей екскурсія перетвориться в захоплюючу розвагу. А батьки будуть спокійні: не тільки враження, але і корисна інформація залишиться в пам'яті дитини.

На відпочинку з дітьми завжди хочеться урізноманітнити програму дозвілля походом до якогось музею або парку розваг. Нещодавно на острові Родос з'явився музей, похід в який принесе справжнє задоволення і дорослим, і дітям. Йдеться про музей іграшок. У цьому дивовижному музеї, присвяченому дитинству, представлено понад 5000 унікальних експонатів. В основному це іграшки, випущені в Греції в період 1930-1990 років, колекційні предмети, журнали та зошити, вінтажні відеоігри, аркади та механічні пейнтбол-автомати. Зовсім недалеко – в 30 хвилинах (і це допоможе поєднати екскурсії) знаходиться зоопарк, де також є страусина ферма, де діти зможуть скуштувати яєчню зі страусиних яєць або покататися на віслюках!

Однією із найцікавіших розваг Родосу є відвідування Долини метеликів, розташованої в долині Петалудес на західному узбережжі острова. Потрапивши в цей дивовижний і красивий куточок природи, який не зачепила людина і який зберіг свою первозданність, ви отримаєте масу задоволення від побаченого. Це одне з небагатьох місць на всій планеті, яке облюбували метелики, що належать до «крапчастого арлекіну». Не сподівайтеся побачити тут веселку з різнокольорових та барвистих метеликів. Метелики цього виду досить невеликі та не дуже яскраві. Тим не менш, мерехтливий та пурхаючий килим з метеликів змушує кожного затамувати дихання. Відвідування Аквапарку Фаліракі - кульмінація повноцінного відпочинку на Родосі. Від порту Мандраки ходить безкоштовний автобус. Вхід для дорослих - від 20 євро, для малюків до 3 років - безкоштовно, для дітей від 3 років - 15 євро. Аквапарк досить великий. Для дорослих є розваги в секторі з великим басейном з штучними хвилями, екстремальними гірками та атракціонами (лабіринти, водоспади). За дітей хвилюватися не варто: для них є спеціальні секції і працюють пильні вихователі. Інфраструктура аквапарку настільки розвинена, що тут можна провести цілий день, не залишаючи його територію.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури