Авіатури у Чорногорію - замовити відпочинок за найкращими цінами | Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

10 найкращих пляжів Чорногорії

Якщо ви вирішили відпочити на березі Адріатичного моря, вас, звичайно, зацікавлять пляжі Чорногорії. Ми зробили спеціальну добірку, представивши вам найкращі пляжі Чорногорії.

Бечичі Галька тут досить дрібна і не ріже ноги. Бечичі належить до найпрестижніших курортних районів Чорногорії, а сам пляж входить до числа найкращих в Європі. Пляжна смуга тягнеться майже 2 км вздовж берега. Через те, що Бечичі має повноцінну інфраструктуру, тут завжди багато народу. Працюють бари, маленькі кафе. Незважаючи на багатолюдність, Бечичі є дуже комфортним для сімейного відпочинку. Пляж знаходиться під егідою ЮНЕСКО як визначна пам'ятка Чорногорії. Цікавою особливістю пляжу є різнобарвна галька. Вода тут чиста, прозора. Вхід у воду пологий, глибина починається за 8-10 метрів від берега. Для тих, хто проживає в готелях на першій лінії, лежаки та парасольки надаються безкоштовно. Інші відпочиваючі можуть взяти парасольки та шезлонги за плату - 8-12 євро за комплект з 3-х предметів.

Свєті-Стефан Чудовий пляж для тих, хто хоче просто подихати свіжим повітрям та розслабитися. Багато хто ставить цей пляж на перше місце серед найкращих у Чорногорії. Знаходиться він поблизу острова Свєті-Стефан. Людей тут буває не дуже багато, і, за відгуками туристів, це чудове містечко. Хороший тим, що окрім прекрасного виду на знаменитий острів, ви отримуєте можливість погуляти у красивому парку. Тому ви зможете не тільки полежати біля води, але й прогулятися чарівною алеєю.

Plavi Horizonti Мандрівники стверджують, що це один із найкращих пляжів Чорногорії. Узбережжя в Радовичах оточене сосновим лісом, тому ви завжди зможете втекти від сонця в тишу та сутінки. Plavi Horizonti відноситься до піщаних пляжів. Вдень людей тут забагато, тому якщо хочете відчути себе комфортно, вирушайте купатися і засмагати з ранку. Для пляжників тут знайдеться все, від ресторанів до спортмайданчиків.

Могрен (Mogren) Вхід у воду досить крутий, дно кам'янисте. Туристи відзначають чудову природу, нагромадження мальовничих скель та кришталево воду. Пляж впорядкований, тут знайдеться все для комфортного відпочинку: кафе, душ, туалет, кабінки для перевдягання. Як наслідок всіх плюсів, на Могрен Біч багатолюдно, особливо у високий сезон. Але якщо ви прийдете сюди до 8:00 – 8:30 ранку, зможете вибрати собі найкраще місце на лежаку чи своєму рушнику біля самого берега. Окрасою Могрена є статуя танцівниці, з якої люблять фотографуватись відвідувачі. Пройти до пляжу можна стежкою, що йде від Старого Міста Будви.

Словенський (Slovenska) Це один із найвідоміших та найкращих пляжів у районі Будви, а значить, і народу тут завжди чимало. Досвідчені мандрівники намагаються знайти собі місце подалі від води, щоб повалятися на гальці з комфортом. Пляж безкоштовний, а це також приваблює відпочиваючих, але тут є платна зона. Вода чиста, дно кам'янисте. Прокат спортивних речей, ресторанчики, розваги – все в наявності.

Red Beach Пляж входить у курортну зону Сутоморе. Він дуже чистий, вам завжди нададуть (правда, платно) парасольку або шезлонг. Red Beachне дуже великий, тут всього одне кафе, готелів поблизу також немає, що сприяє самотності. Він покритий галькою, перемішаною з піском. Любителі найпрекрасніших ландшафтів Чорногорії намагаються обов'язково відвідати цей тихий пляж, найкращий для спокійного відпочинку біля моря.

Плоче (Ploce Beach) Кам'янистий пляж Плоче для багатьох є найкращим пляжем Будви. Він гарний для молоді та галасливих компаній, людей тут багато практично завжди, особливо у пік купального сезону. Лежаки розміщені на кам'яних плитах різного рівня, на своїх рушниках лежати не дозволяють, як і приносити свою їжу та напої. Вода кришталево чиста, море глибоке вже біля самого берега. Інфраструктура розвинена, є майданчики для танців та навіть басейн, заповнений морською водою.

Добреч (Dobrec) Пішки дійти до Добреча неможливо – сюди приїжджають катерами чи невеликими яхтами. Самотня бухта на околицях історичного містечка Чорногорії Херцег-Нові, в якій розташувався цей пляж, вирізняється особливою красою. Добреч прихований галькою, добре впорядкований, з усією необхідною інфраструктурою, аж до роздягальні та туалетів. А ще вас пригостять тут свіжопойманою і щойно приготовленою рибкою, що водиться в Адріатиці.

Каменове Неймовірно чиста вода цього пляжу на околицях Будви склала йому славу. Вирішуючи, який пляж обрати, обов'язково зверніть увагу на Каменове. Це відносно маленький (до 330 метрів у довжину) та тихий пляж. Сюди вирушають засмагати люди, яким не до душі шум та суєта. Тут є кілька кафе, можна орендувати лежаки парасольки - 15 євро на день за набір з 2-х шезлонгів і парасольки в першому ряду, трохи далі від води ціна 10-12 євро. Каменово – місце доглянуте, дуже чисте, із ефектним ландшафтом.

Жіночий пляж (Ženska plaža) Унікальний у своєму роді пляж Чорногорії, куди не пускають ні дітей, ні чоловіків, що розташований в Улціні. Тут відпочивають виключно жінки, бо пляж і отримав свою назву. У цьому місці сильно пахне сірководнем, але це тому, що зона відноситься до спеціалізованих. Тут можна намаститися лікувальними грязями, так що на Ženska plaža жінки не тільки засмагають, а й поправляють здоров'я. Є необхідна інфраструктура - лежаки, душ, туалет, смітники.

Насолоджуйтесь пляжним відпочинком та розкішними краєвидами Чорногорії - країну, яка завжди залишає незабутні враження.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури