Ітака / Пілігрим - Ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

ІТАКА

Наша компанія є офіційним представником Польського туроператора «ІТАКА» в Україні. З моменту свого створення в 1989 році «ІТАКА» знаходиться на позиції безсумнівного лідера і туристичній галузі. Успіх не прийшов раптово,- а є наслідком багатьох років роботи, поступового та продуманого розвитку фірми. Протягом всього часу діяльності «ІТАКА» запроваджувала новаторство на тлі виїзного туризму: авторські програми екскурсійних поїздок та створення нових напрямків чартерних рейсів. «ІТАКА» має у своєму портфелі пропозиції з відпочинку у понад 100 місцях по всьому світові. Особлива увага приділяється якості обслуговування клієнтів під час відпочинку. Тому продовжується клопітка праця над створенням нових структур для напрямків, котрі забезпечують найкращий сервіс на місці.

Довіра клієнтів, безпека і висока якість наданого обслуговування,- основні критерії за якими з 2009 року «ІТАКА» є лідером на польському туристичному ринку. А багато чисельні нагороди та відзнаки доказують, що постійне підвищення стандартів, індивідуальний підхід та турбота про Клієнта незмінно є найважливішими властивостями фірми.

Тому ми пропонуємо Вам скористатися відмінним європейським сервісом і цінами, значно нижчими, ніж пропонують на аналогічні напрямки провідні українські туроператори. При бронюванні у нас, Ви не переплачуєте за міжнародні переговори і маєте можливість оплатити тур в гривнях. ⠀ Якщо Вам зручно дістатися до міст вильоту: Краків, Катовіце, Жешув, Варшава та ін., на своєму автомобілі, ми зможемо забронювати для Вас місце на паркінгу, і одразу внести оплату стоянки до загального списку витрат.

⠀ Також Ви економите «час у дорозі», тому що рейси без пересадок, при цьому Ви літаєте в хороших умовах і з відповідним сервісом! Отож, якщо Вам цікаво подорожувати якісно та різноманітно, ласкаво запрошуємо до співпаці!

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Що таке гарячі тури? Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури