Приємне з корисним. Лікувальні курорти Чехії / Пілігрим - Ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Приємне з корисним. Лікувальні курорти Чехії

Сьогодні все більше людей вважають за краще поєднувати приємне з корисним, пам'ятаючи про дорогоцінний час і необхідність встигати «все і відразу». Проста поїздка на відпочинок стає ще прекраснішою, якщо вона поєднана з можливістю поправити здоров'я. Можливість поєднувати лікування з повним задоволень відпочинком - справжня відповідність нашого часу. Хоча саме ці курорти займають перші місця за рівнем і повноцінностю відпочинку ось вже не перше сторіччя і були широко відомі по всьому світу.

Захворювання органів травлення: Карлові Вари, Маріанські Лазні, Лугачовіце.

Порушення обміну речовин і функцій залоз внутрішньої секреції: Карлові Вари, Маріанські Лазні, Лугачовице, Дарков, Яхімов, Подебради, Франтішкови Лазні.

Захворювання нирок і сечовивідних шляхів: Маріанські Лазні.

Захворювання опорно-рухового апарату: Карлові Вари, Маріанські Лазні, Лугачовице, Дарков, Яхімов, Подебради, Франтішкови Лазні, Тепліце.

Захворювання серцево-судинної системи: Карлові Вари, Маріанські Лазні, Дарков, Яхімов, Подебради, Франтішкови Лазні, Тепліце.

Захворювання центральної нервової системи: Маріанські Лазні, Яхімов, Тепліце, Дарков.

Захворювання дихальних шляхів: Маріанські Лазні, Лугачовіце.

Гінекологічні захворювання: Карлові Вари, Маріанські Лазні, Франтішкови Лазні.

Дитяча гінекологія: Маріанські Лазні, Франтішкови Лазні.

Реабілітація після онкологічних операцій: Карлові Вари, Маріанські Лазні, Лугачовіце.

Анемія (недокрів'я): Маріанські Лазні.

Стреси: Карлові Вари, Маріанські Лазні, Дарков.

Шкірні захворювання: Маріанські Лазні, Подебради, Дарков.

Процедури. Сучасне лікування в Чехії не представляється без таких процедур, як інгалляціі, фітотерапія, фітобальнеотерапія, геліотерапія, ендрогенне дихання, дихальні практики і вправи, грязьові обгортання, трав'яні ванни, аеротерапія, ерготерапія, лікування за методом Кнайппа, промивання кишечника, йодобромні і мінеральні ванни, радонові, сірчані, вуглекислі ванни, шотландський душ, всі види масажу, загартовування і багато іншого.

Всі ці процедури носять як оздоровчий, так і профілактичний характер. Вони показані людям з тими чи іншими захворюваннями. Кожна із процедур або видів терапії була розроблена фахівцями, лікарями, біологами, хіміками. Наприклад, широко застосовуваний шотландський душ являє собою пущену з відстані трьох метрів холодну і гарячу воду. Цей метод дозволяє надати бадьорості тіла і духу, стимулюючи кровообіг, повністю оновлюючи процеси організму.

Інший нескладний метод лікування - прийом мінеральної води всередину - так само виявляється дуже ефективний і корисний. Все геніальне просто: достатньо вживати мінеральні води джерел за вказівками санаторного лікаря.

Лікування в Чехії - справжня знахідка для тих, кому важливе здоров'я, особливо здоров'я своїх близьких.

Можливість поєднувати лікування з повним задоволень відпочинком - справжня відповідність нашого часу. Хоча саме ці курорти займають перші місця за рівнем і повноцінностю відпочинку ось вже не перше сторіччя і були широко відомі по всьому світу.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури