Найкращі термальні курорти Європи, куди поїхати на оздоровлення
Завантаження

Найкращі термали Європи: Ісландія, Угорщина, Чехія, Словаччина, Італія, Австрія

Ісландія: Blue Lagoon («Блакитна лагуна»)

Ісландія - країна природних див, неймовірної краси та, безумовно, термальних джерел. Якщо ви мрієте про відпочинок у неймовірному місці, де розкіш органічно поєднується з природою, то Blue Lagoon («Блакитна лагуна») - це саме те, що вам потрібно. Пропонуємо вам познайомитися з цим унікальним термальним комплексом в Ісландії. Термальний комплекс Blue Lagoon - це один із найвідоміших та найбільш відвідуваних термальних комплексів не тільки в Ісландії, але і у всьому світі. Його унікальний синій колір та легендарні термальні води роблять його популярним місцем серед туристів, які шукають незабутній відпочинок та користь для здоров'я.

Blue Lagoon - це більше, ніж просто SPA. Основним атрибутом комплексу є його величезна термальна лагуна з надзвичайно синьою водою. Ця вода, насичена мінералами, зміцнює та омолоджує шкіру, створює атмосферу абсолютного комфорту та релаксації.

Косметичні процедури з мінералами

Головною атракцією Blue Lagoon є термальні ванни. Тут ви зможете зануритися у гарячі термальні води лагуни, звідки відкриваються чудові види на лави та вулкани Ісландії. Вода має не тільки корисні властивості для шкіри, але і миттєво розслабляє всі м'язи, даруючи відчуття спокою.

Blue Lagoon також славиться своїми глиняними масками, які містять мінерали з термальних вод, які допомагають не тільки очистити шкіру, але і надають їй м'якості і сяйва.

SPA-процедури: готель Blue Lagoon Spa Hotel пропонує різноманітні SPA-процедури, включаючи масажі, обгортання та інші процедури для розслаблення та відновлення.

Релаксація та сауни: гості можуть розслабитися в саунах та насолодитись теплом і спокоєм.

Ресторани та кафе: комплекс також має ресторани та кафе, де ви можете скуштувати страви і напої, включаючи страви ісландської кухні.

Косметологічні продукти: У Blue Lagoon є магазин, де ви можете придбати косметологічні продукти, виготовлені на основі мінералів та глини з термальних вод.

Готель Blue Lagoon Spa Hotel

Якщо ви шукаєте розкішне проживання, то готель Blue Lagoon Spa Hotel (відкрито у 2018 р.) є правильним вибором, бо надає гостям можливість проживання в розкішних номерах з безпосереднім доступом до термальних вод та видами на термальну лагуну. Кожен номер оформлений з увагою до деталей та забезпечує всі необхідні зручності для комфортного відпочинку.

Ви готові поїхати в Blue Lagoon Spa Hotel і отримати власний досвід?! Заплануйте свою наступну подорож у це неймовірне місце, воно залишить незабутні враження.

В додаток пропонуємо наш ТОП найкращих термальних готелей Європи, які варті вашої уваги.

1. Угорщина, Егерсалок: Saliris Resort & Spa

Saliris Resort & Spa пропонує великий SPA-центр з басейнами, саунами та гідротерапією, спеціалізується на медичних і оздоровчих процедурах. Гості готелю можуть насолоджуватися не тільки різноманітними SPA- процедурами, але й смачною угорської кухнею та місцевими винами.

2. Чехія, Карлові вари: Carlsbad Plaza Medical Spa & Wellness Hotel

Carlsbad Plaza має власний SPA-центр з різноманітними процедурами, використовує інноваційні методи лікування та базується на лікувальних властивостях карловарських термальних джерел.

3. Словаччина, Штрбське плесо : Grand Hotel Kempinski High Tatras

Grand Hotel Kempinski High Tatras - це розкішний готель, розташований у Високих Татрах на березі льодовикового гірського озера, в оточенні гір та хвойних лісів, відомий своєю неперевершеною красою, термальними джерелами та високим рівнем обслуговування.

4. Італія, Тоскана: Terme di Saturnia Spa & Golf Resort

Terme di Saturnia Spa & Golf Resort розташований в прекрасному регіоні пропонує гостям величезні термали, відмінні SPA-процедури та поля для гольфу.

5. Австрія, Ленгенфельд: Aqua Dome - Tirol Therme Längenfeld

Австрія відома своїми Альпами та термальними джерелами. Aqua Dome у Ленгенфельді з величезними відкритими і закритими басейнами та фантастичними видами на гори, є місцем, де ви зможете забути про щоденні турботи.

Більше інформації про курорти та готелі ви можете знайти на нашому сайті

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури