Де зимою тепле море? - Країни, куди можна поїхати за теплом взимку
Завантаження

Де тепло взимку? Рекомендуємо найтепліші країни та курорти

У той час, коли ми дістаємо з шафи теплий одяг, десь світить сонечко, йде жваве пляжне життя і купують Різдвʼяні подарунки! Тільки покладуть їх під пальму!
Якщо хочеться на тепле море, гарантовану літню погоду, це можливо, доведеться тільки здійснити трішки довший переліт. Ми підготували для вас перелік з 12 чудових напрямків для відпочинку взимку, де буде по-справжньому тепло.

1. Домінікана

Узбережжя карибських курортів в зимовий період надзвичайно тепле та комфортне, завдяки тропічному клімату повітря прогрівається до +26 - +29°С, гуляють рожеві фламінго, - такі умови можна назвати ідеальними для пляжного відпочинку. Пляжі Домінікани відомі своїм білосніжним піском та світло бірюзовою водою, і не тільки. Тут пропонується безліч активностей та водних розваг (дайвінг, серфінг, снорклінг), прогулянки національними парками з блакитними водоспадами та печерними озерами.

Прямий переліт з Варшави - 10,5 год

Рекомендуємо - Найкращі курорти Домінікани: чим можна зайнятися і що відвідати

2. Куба

Зимовий сезон на Кубі - це теплий океан та помірна погода. Вдень температура повітря становить +27 °С, а ввечері може бути прохолодно. Краще взяти з собою кілька теплих речей. Куба вважається батьківщиною латиноамериканської музики та танців. Взимку на Кубі - час проведення різноманітних культурних заходів та фестивалів, де ви зможете насолодитись живою музикою, танцями і відчути місцеву атмосферу. Щодо пляжів, то вони на Кубі муніципальні, рекомендуємо відвідати пляжі Варадео, Кайо Коко і Кайо Ларго з білосніжним піском та кришталево чистою водою.

Прямі перельоту з Варшави - 11 год

3. Мексика

Коли в нас зима, в Мексиці – літо продовжується - найкращий час для дайвінгу, екскурсій і пляжів. На узбережжі океану температура повітря +26- +28 °С, а води +25. Вдень інколи може бути і +20 °С, але вночі без теплого одягу не обійтися. Якщо ви плануєте відвідати тільки курортні міста, то застанете там літо. Подивитися в Мексиці є на що: унікальної природи Карибського моря і Тихого океану, історія цивілізації майя, ексклюзивні музеї ( читайте "Не переставайте дивуватися! Про справжні чудеса Мексики" неповторна гостра кухня і нестримні веселощі місцевих мешканців.

Прямі перельоту з Варшави - 11 год

4. Шрі-Ланка

Екваторіальний клімат подарував цьому острову вічне літо. Шрі-Ланка - це ідеальне місце для йоги, релаксації, єднання з природою. Індійський океан, білий пісок і автентична культура створюють відчуття загубленого земного раю. Найкраща погода зимою на західному та південному узбережжі, а в центральній Шрі-Ланці більше похмурих і дощових днів. І не варто залишатися тільки на пляжах, так можна все пропустити- екзотичні ліси, екскурсії на чайні плантації та світ унікальної фауни.

Прямий переліт з Варшави - 10 год

5. о. Занзібар, Танзанія

ЗАНЗІБАР – острів скарбів та африканської пристрасті. Цей напрямок треба виділити особливо, бо це найтепліше місце в нашому списку! На острові Занзібар у січні термометр показує +35-40 °С, і немає дощів. Це найкращий час для пляжного відпочинку, глибоководної риболовлі, дайвінгу, спостереження за черепахами і перелітними птахами. Там вас чекає багато цікавого, ви ж не тільки на пляжі летите, в таке екзотичне місце?!

Прямий переліт з Варшави - 11 год

Рекомендуємо - Занзібар взимку: відповіді на популярні питання

6. Бразилія

Бразилія ідеально підходить для зимового відпочинку, адже коли у нас зима, там – справжнє літо. Період, коли краще відпочивати на пляжах Бразилії, залежить від ваших цілей та уподобань. Загалом, взимку погода сонячна та комфортна з температурою повітря +28-30 °С. Лютий — час карнавалів по всій країні, починаються вони в Ріо-де-Жанейро і крокують багатьма містами Бразилії. Рекомендуємо взяти участь у місцевих фестивалях та карнавалах. Вони подарують вам можливість насолодитися не лише теплим сонцем, але й отримати прекрасні емоції і справжній заряд бадьорості та оптимізму.

7. Кабо Верде

Кабо-Верде – це країна, де тепло і сухо, протягом року. Перший зимовий місяць у Кабо-Верде вирізняється ідеальною погодою для гарної відпочинку. Середня температура води в океані +26°С. До речі, якщо ви хочете зробити коханій людині особливий різдвяний подарунок, то можете забронювати один із численних розкішних готелів на узбережжі. Більшість п'ятизіркових готелів з великими басейнами, велнес-центрами, чудовими ресторанами, пляжними барами і казино розташовані на Боа-Вішта і Сал.

Рекомендуємо - Кабо Верде. Унікальні острови Атлантики

8. Сейшели

Сейшельські острови популярні своїми розкішними готелями та віллами, розташованими на узбережжі або навіть над водою, що надасть вашому відпочинку особливий шарм. Повітря прогрівається до +28-30°С, вночі температура падає лише на пару градусів. Дощі найчастіше короткочасні. Вода тепла навіть уночі, а пляжі потішать найвибагливіших туристів. Води Індійського океану з його фантастичним світом коралових рифів, яскравих рибок та морських черепах, зроблять ваш відпочинок по-справжньому неповторним.

9. Таїланд

Тепла і суха погода на тайських курортах у січні подобається всім туристам. Вдень повітря прогрівається 31°C, ночами теж досить тепло, тому можна спокійно гуляти до самого ранку. На островах практично немає дощів, рідкісні опади дуже короткочасні і випадають вночі. Традиційний Новий рік місцеві жителі відзначають у квітні, але на курортах тайці поступаються європейській культурі. Будинки і вулиці прикрашають новорічними прикрасами та гірляндами, у кафе і ресторанах можна скуштувати святкові страви.

Прямий переліт з Варшави - 10,5 год

Рекомендуємо - Екзотика шведського столу: фрукти з Таїланду

10. Мальдіви

Мальдівські острови - це найзаповітніша мрія кожного, справжній тропічний рай! Погоду на Мальдівських островах більшою мірою визначають іруваї - зимові мусони. Вони приносять на архіпелаг тепло, прощаючись із дощами і похмурим небом. Температура повітря без різких перепадів і рідко перевищує +30°С. Про море годі і писати, адже з ним не зрівняється жодне. Білосніжний пісок на пляжах і лагідне сонце, кришталево прозора вода океану разом з чудовими готелями створять для вашому відпочинку атмосферу раю на землі!

Прямий переліт з Варшави - 10,5 год

11. о. Гоа, Індія

Раніше зимовий Гоа завжди був переповнений туристами. Адже зустріти Новий рік під індійськими пальмами і теплим сонцем - гарна прикмета. Тим паче, що одне свято швидко переходить в інше, потім у третє, і так до лютого. І все починається заново. Якщо завітаєте до Індії в січні, ви також застанете день зимового сонцестояння та урочистості, які обов'язково його супроводжують. Погода в Гоа суха і тепла: +30-32 °С вдень і 22 °С вночі. Це найкомфортніший час для купання, пляжних вечірок і південної засмаги.

12. В'єтнам

Незважаючи на те, що в'єтнамська погода часом непередбачувана і мінлива, січень сприятливий час для поїздки. Опади тут випадають рідко, дні зазвичай спекотні (+30-32 °С), а вечори теплі. Море прогрівається до 27 °С. Зверніть особливо увагу на о. Фукуок – острів перлів та мальовничих пляжів. В’єтнам вас чекає з відкритими обіймами, надаючи незабутні враження та заряджаючи вас позитивною енергією.

Прямий переліт з Варшави - 11 год

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури