Найбільший у світі акваріум відкривається в ОАЕ! | Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Найбільший у світі акваріум відкривається в ОАЕ!

В ОАЕ люблять мегапроекти, особливо ті, що присвячені сімейному відпочинку або туризму. 23 травня відкриє свої двері для відвідувачів SeaWorld Abu Dhabi, морський тематичний парк площею приблизно 183 тисячі квадратних метрів. Розташований на острові Яс в Абу-Дабі, у тематичному парку Marine Life, новий п’ятиповерховий океанаріум матиме понад 100 тисяч морських тварин, включаючи акул, мант і морських черепах. SeaWorld Abu Dhabi розповідає історію океану та показує яка показує взаємозв’язок між життям на землі і у воді. Найбільший і наймасштабніший у світі багатовидовий акваріум, у якому понад 25 мільйонів літрів води, 8 унікальних тематичних територій, де можна побачити тварин зблизька, атракціони, розваги, ресторани та шопінг – це неповний перелік того, що чекає на відвідувачів океанаріуму:

  • Центральна зона парку (One Ocean) є входом до інших королівств, тут розташований центр догляду за тваринами і можна знайомитися із захопливими історіями єдиного океану з оглядом на 360 градусів.

  • В океанському королівстві (Abu Dhabi Ocean realms) гості дізнаються про Перську затоку та традиції ОАЕ пірнати за перлинами, зможуть відвідати ресторан Matbakh Ummi та базар.

  • У королівство Нескінченного океану (Endless Ocean) розташувався найбільший у світі акваріум з понад 68 тисячами тварин, таких як акули, скати тощо. Окрім цього унікального акваріуму, тут можна відкрити для себе 7 інших середовищ, які демонструють нескінченну красу та різноманітність величезного океану з різних точок зору: 20-метрове вертикальне вікно під назвою «Нескінченна перспектива», прогулянки по каньйону, а також тунелі та занурення на дно акваріуму на ескалаторі.

  • Королівство Антарктида з крижаними шельфами та найекстремальнішими умовами на планеті – це земля, де панують пінгвіни. Температура повітря 1°C у цій зоні й температура води 7°C забезпечують ідеальний клімат для шести видів пінгвінів.

  • У королівстві Полярного океану (Polar Ocean) ви перенесетесь до Антарктики та Північного Льодовитого океану, щоб познайомитися з життям моржів.

  • А королівство Micro Ocean підкреслює роль дрібних морських мешканців, ніби граючи зі сприйняттям відвідувачів. Ви можете зменшитися до розміру планктону та подивитись на підводний світ з іншої точки зору. Крім того, тут є багато сімейних атракціонів та ігрових майданчиків для дітей.

  • Королівство Тропічного океану (Tropical Ocean) об’єднує дельфінів, фламінго, тропічних птахів, а також танцюючі водоспади, тропічний ліс та кришталево чисту лагуну. Шукачам адреналінових пригод сподобаються американські гірки й підводний ресторан, який можна відвідати після екскурсії.

  • Наступним буде королівство Rocky Point, де є приховані бухти та рідкісна можливість поспілкуватися з морськими левами. Щойно ви зайдете в цю красиву приховану бухту, ви побачите морських левів, які відпочивають на скелях та стрибають у бурхливу воду. Середовища проживання морських мешканців у SeaWorld Abu Dhabi розроблені відповідно до стандартів та мають дизайн і технологію наступного покоління, які дозволять морським мешканцям жити поруч з іншими рибами, птахами й тваринами так, як вони співіснують у природі.

Простори були розроблені, щоб забезпечити команді догляду за тваринами можливість відтворювати сезонні моделі для таких тварин, як моржі й пінгвіни. Унікальні системи, такі як удосконалена система освітлення відтворюють нічний/денний і сезонні цикли освітлення, а система підтримки життя тварин керує якістю води. Ця країна постійно йде вперед і не перестає дивувати! Ми впевнені, що відвідування океанаріума принесе вам багато позитивних емоцій.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури