Авіатури до Мексики - замовити відпочинок за найкращими цінами | Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Не переставайте дивуватися! Про справжні чудеса Мексики.

Хто про що, а ми про здатність людини дивуватися, бо це про справжні емоції, яскравість життя, прекрасний досвід та радість пізнання. А Ви готові до нових відкриттів? Ми пропонуємо вам вирушити до колоритної Мексики...

  • Вирушайте в Тулум - місто-фортецю, засноване в XIII столітті і яке було останнім притулком індіанців. Ознайомтеся з унікальною будовою майя: Храм фресок, Храм вітрів та стародавній маяк Ель-Кастільо. Насолоджуйтеся дивовижним панорамним видом на океан зі скелястого берега.

  • Завітайте до енергетичного центру індіанців майя – стародавнє поселення Чичен-Іца з пірамідою Кукулькана, яка виконувала роль астрономічного календаря.

  • Познайомтеся з дивовижною фауною Мексиканської затоки. У водах Карибського моря спостерігайте за китовими акулами та гігантськими скатами, рибою-парусником та летючою рибою. За бажанням вирушайте на велику риболовлю або поплавайте з черепахами.

  • Зануртеся в освіжаючі та прозорі води сінотів – природних карстових колодязів, яких на півострові Юкатан налічується понад 6 000. Деякі з них використовувалися індіанцями як джерела прісної води і навіть місць для жертвоприношень.

  • Відвідайте найдивовижніший музей у мексиканському місті Канкун, розташований під водою. Цей незвичайний музей розмістився на самому дні Карибського моря в Національному парку Канкуна і визнаний одним із найцікавіших культурних об'єктів у світі! В експозиції – статуї людейв повний ріст, автомобілів та інших предметів, лише понад 500 експонатів. За задумом авторів музей має привернути увагу до збереження природи та дбайливого ставлення до екосистеми Карибського моря. Щоб насолодитися цим чудовим видовищем, вам доведеться одягнути спеціальне спорядження і спуститися під воду. Такий дайвінг у Мексиці вам запам'ятається надовго і залишить масу позитивних емоцій.

  • Розслабтеся на білому пляжі Канкуна.Вас тут чекає 25 кілометрів білого коралового піску та теплої бірюзової води Карибського моря. Завдяки своєму кольору пісок на пляжах не перегрівається і не обпалює ноги, а температура прозорої бірюзової води досягає оптимальних +25 ° C і комфортна для всіх.

  • Насолоджуйтеся різноманітністю смаків страв мексиканської кухні, яка занесена до списку нематеріальної спадщини ЮНЕСКО. Спробуйте популярні у всьому світі такос або екзотичний салат з листям кактуса нопаль, а ввечері - традиційним мексиканським коктейлем або гарячим шоколадом.

Незвичайні відкриття та яскраві враження – найкраще, що можна привезти з відпочинку! Час заброюнвати авіаквитки за чудесами Мексики вже сьогодні!

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури