Авіатури - замовити відпочинок за найкращими цінами | Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Розкішний найдовший автобусний тур: взяти участь зможуть лише 30 осіб!

Хочете провести два місяці в подорожі по суші зі Стамбула до Лондона, навіть не сідаючи за кермо?

В Книзі рекордів Гіннеса зафіксовано рекорд найдовшого у світі автобусного маршруту, який простягнувся на 6 200 кілометрів з Ліми, Перу, до Ріо-де-Жанейро, Бразилія.

Цей тур мав стати альтернативою туру Adventures Overland’s Road to London, який був натхненний автобусами Hippie Trail 1950-х і 1960-х років і мав відновитися у 2021 році. Однак через недоступність деяких країн, таких як М’янма, Китай, для іноземних відвідувачів, тур не зміг розпочатися, як очікувалося.

Індійська експедиційна компанія Adventures Overland має намір розпочати найдовший у світі автобусний тур, який охопить 12 000 кілометрів через 22 країни зі Стамбула до Лондона за 56 днів. Виїзд зі Стамбулу запланований на 7 серпня 2023 року, а прибуття до Лондона – на 1 жовтня. Взяти участь у турі зможуть тільки 30 пасажирів. Доречі, половину місць вже заброньовано.

Тур пропонує унікальну можливість для мандрівників дослідити різноманітні країни та познайомитися з різними культурами, насолоджуючись комфортом розкішного автобуса.

Маршрут подорожі почавшись у Стамбулі, Туреччина, пройде через Балкани, Східну Європу, Балтію, Скандинавію та Західну Європу.

Він охопить столиці східної та центральної Європи, включаючи Софію в Болгарії, Белград у Сербії, Загреб у Хорватії, Любляну в Словенії, Будапешт в Угорщині , Братиславу в Словаччині, Прагу в Чеській Республіці та Варшаву в Польщі , а також відвідання Аушвіца. Далі подорож попрямує на північ до Литви, Латвії та Естонії , а потім перетне Фінську затоку та потрапить до Села Санта-Клауса та найпівнічнішої точки Європи, до якої можна дістатися дорогою, Нордкап.

Прямуючи на південь через Норвегію, мандрівники проїдуть приголомшливою дорогою Атлантичного океану, зупиняючись у Тромсе, Бергені та Осло, маючи можливість побачити північне сяйво по дорозі.

Подальші зупинки в Стокгольмі, Швеція , та Копенгагені, Данія, прокладуть шлях для останньої тижневої подорожі через Німеччину, Нідерланди, Бельгію та Францію , яка нарешті завершиться в Лондоні, Великобританія.

Більшість етапів подорожі супроводжуються вихідним днем. Кожного другого дня відстань становить від 95 до 675 км, у середньому близько 440 км на кожен день подорожі. За 28 днів у дорозі подорож складе 12 265 км.

Незважаючи на двомісячну подорож, Adventures Overland обіцяє регульовані крісла з достатнім простором для ніг, розташування двох сидінь з одного боку та одне з іншого, створюючи ширший прохід, організатори туру розцінюють транспорт як “розкішний автобус, призначений для комфортних подорожей на далекі відстані”, з найсучаснішим обладнанням, портами AUX і USB, відкидними підносами, а також тримачами для пляшок і чашок. Крім того, кожен пасажир може перевозити дві повнорозмірні валізи.

Туристичний пакет вартістю $24 300 включає щоденні сніданки, обіди та вечері, транспорт, візи та проживання в готелі.

Це буде розкішний, дорогий спосіб подорожі, але компанія візьме на себе все, щоб ви отримали незабутні враження.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури