Відпочинок в Дубаї: найкращі розваги для дітей
Завантаження

Відпочинок в ОАЕ: найкращі розваги для дітей

Розглядаєте відпочинок в ОАЕ з дітьми? Хочете зробити їм подарунок на канікули, але маєте сумнів чи не занудьгують діти? То відкиньте сумніви, адже ОАЕ – це справжній рай для відпочинку з дітьми.

1. Парк Ferrari World

Ferrari World в Абу-Дабі - це захоплююче місце для любителів автомобілів та пригод.

Парк Ferrari World Abu Dhabi - унікальний тематичний парк розваг, який відкрився в 2010 році і присвячений світу автомобілів Ferrari. Під його дахом розмістилися 40 захопливих атракціонів, які сподобаються дорослим і дітям. Однак головною зіркою парку вважається **Formula Rossa **– траса, яка є справжньою перевіркою на хоробрість, бо швидкість тут понад 240 км/год за кілька секунд.

Ferrari World також вражає своєю архітектурою - парк розташований під величезним куполом, який вважається найбільшим куполом у світі. Він виглядає як величезне червоне крило та створює неповторну атмосферу.

2. Акваріум SeaWorld Abu Dhabi

Розташований на острові Яс в Абу-Дабі, у тематичному парку Marine Life, новий п’ятиповерховий океанаріум з понад 100 тисячами морських тварин, включаючи акул, мант і морських черепах.

SeaWorld Abu Dhabi - найбільший і наймасштабніший у світі багатовидовий акваріум, у якому понад 25 мільйонів літрів води, 8 унікальних тематичних територій, де можна побачити тварин зблизька, атракціони, розваги, ресторани та шопінг – це неповний перелік того, що чекає на відвідувачів.

Щоб роздивитися риб і тварин з незвичного ракурсу, виберіть тур прозорим човном, а якщо не хочете чекати в черзі, купіть VIP-квиток і отримайте персональну екскурсію.

Це місце, безумовно, варте Вашої уваги та уваги Ваших дітей.

3. Warner Bros. World

Діти не нудьгуватимуть ні секунди в тематичному парку Warner Bros. World, розташованому на острові Яс, Абу-Дабі. Тут на Вас чекають різноманітні атракціони: від швидкісних американських гірок до безпечних розваг для малюків від 3 років. Парк розділений на тематичні зони. Наприклад, шанувальники Бетмена можуть покататися на атракціонах у Gotham City, а любителі мультиків - у Cartoon Junction.

Приємним сюрпризом для ваших дітей стануть зустрічі зі знаменитими персонажами кіно і мультфільмів Warner Bros: Фредом Флінстоуном, Суперменом, Багзом Банні та багатьма іншими.

4. LEGOLAND

LEGOLAND – мрія кожної дитини! LEGOLAND Dubai - це перший парк LEGOLEND на Близькому Сході і 7-ий у світі, один з тематичних парків у курортному комплексі Dubai Parks and Resorts у Дубаї. Відкритий у 2016 році, цей парк пропонує різноманітні атракціони та розваги і має шість тематичних зон: Factory, Lego City, Imagination, Kingdoms, Adventure і Miniland, де понад 20 000 000 детальок лего використовуються для створення 15 000 мініатюрних моделей різних визначних пам'яток і споруд по всьому світу.

Загалом, LEGOLAND Dubai - це захопливе місце для сімейного відпочинку, де всі члени родини можуть насолоджуватися захоплюючими пригодами та творчістю.

5. Аквапарк Wild Wadi

Wild Wadi Water Park - це чудове місце для веселого та захоплюючого відпочинку в серці Дубаї. Вражаючий водний парк, розташований в Дубаї і входить до складу курортного комплексу Jumeirah, розташованого поруч із знаменитим готелем Burj Al Arab.

Парк в Дубаї пропонує розваги для відвідувачів будь-якого віку. Окрім басейну із хвилею, водяних гірок і машин для серфінгу, парк вразить Вас такими атракціями:

  • різноманітні водні гірки, включаючи високі спуски, швидкі гірки та водні атракції, які гарантовано зроблять Ваше відвідування захоплюючим
  • величезний водоспад висотою 18 метрів та Juha's Journey – річка довжиною 360 м, дозволяє гостям розслабитися і поплавати навколо парку
  • FlowRider - симулятори серфінгу, які викидають більше семи тонн води за секунду

Загалом, Wild Wadi Water Park - це не лише водний парк, але і місце, де гості можуть отримати величезну порцію розваг, веселощів та незабутніх вражень в атмосфері захопливої арабської екзотики.

6. Батутний парк Bounce

Світ екстремальних розваг під дахом, парк Bounce Abu Dhabi ідеально підходить для сімейного відпочинку та активних дитячих ігор у безпечній і приємній обстановці.

Розташований у самому серці міста в торговельному центрі Marina Mall. На Вас чекають понад 100 яскравих батутів у просторому приміщенні. Суперм'яке підлогове покриття виключає можливість отримання травми.

Тут є величезний Super Tramp, два майданчики для доджболу, дві величезні повітряні кулі та величезна ігрова зона з 5,5-метровою стіною для бігу по стіні, 19-метровий трамплін для акробатичних трюків і п'ять приміщень для святкування днів народжень та проведення інших урочистостей.

У парку Bounce Abu Dhabi є не тільки батути. Тут Ви знайдете 40-метрову гірку, 2 нових слеклайни та зіплайн зі спеціальною страхівкою, яка дає змогу рухатися головою вперед у стилі Супермена! У парку також можна випробувати свої нерви на міцність на атракціоні тарзанка Quick Drop.

Одним словом, тут Вас чекають новий досвід, незабутні відчуття та враження.

7. Yas Kartzone

Якщо Ви з дітьми любите швидкість і екстрим, вирушайте всією сім'єю на картинг Yas Kartzone. Тут пропонують заїзди для різних вікових категорій: малюки від 5 до 7 років, діти від 8 до 12 років і дорослі катаються на картах, що підходять їхньому віку. Швидкісна траса Yas Kartzone протяжністю 1 км, має 3 маршрути для заїздів. Вгамуйте спрагу швидкості в Yas Kartzone!

8. Острів Сір-Бані-Яс

Якщо вам до душі водні активності, вирушайте до Центру водних видів спорту Desert Islands Watersports Centre, де Ви можете зайнятися вітрильним спортом, снорклінгом, дайвінгом, вийти на прогулянку на каяку у заповіднику дикої природи або відправитися в круїз на заході сонця.

Це чудовий спосіб розповісти Вашим дітям про морське життя та місцеву флору і фауну.

Відвідайте захопливий парк дикої природи Arabian Wildlife Park і вирушайте на сафарі позашляховиком із досвідченим гідом.

9. KidZania

Ще одне унікальне місце, яке неодмінно буде цікавим для Ваших дітей знаходиться в Абу-Дабі і називається Kidzania - являє собою інтерактивне міні-місто зі своїми автозаправками, супермаркетами, кав'ярнями та навіть місцями злочину і грошима під назвою kidZos. Захопливо провести час тут можуть діти від 3 років. Kidzania Abu Dhabi стане яскравою зупинкою на вашому маршруті!

10. Пляжі Корніш, Kai Beach Saadiyat

Проведіть день у приємній атмосфері біля моря на пляжі Корніш, розташованому прямо в центрі міста. Там Ви зможете будувати піщані замки, провести сімейний пікнік або взяти участь у волейбольному матчі. Вхід на пляж безкоштовний, але є окрема платна зона для тих, хто шукає спокій та усамітнення. Зручно перекусити можна в кафе та ресторанах поруч, де Ви зможете насолоджуватися красою пляжу та видом на мерехтливі хмарочоси.

Також рекомендую відвідати чудовий пляж Kai Beach на острові Саадіят, всього за п'ять хвилин їзди від центру Абу-Дабі. Тут Вас чекає не лише сонце і ласкаві хвилі, але і особлива зустріч з мешканцями острова – черепахами бісса! Час на пляжі Kai Beach пролетить непомітно завдяки неперевершеному поєднанню природи та відпочинку.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури