Гранд Каньйон Скайвок / Пілігрим - Ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Гранд Каньйон Скайвок

Слід згадати, що будівництво оглядового майданчика здійснювалося за попередньою згодою місцевих жителів - індіанців племені хуалапаі. На будівництво Grand Canyon Skywalk було витрачено близько 30 млн. доларів США, сьогодні невеликий панорамний місток входить до найважливіших туристичних об'єктів країни. Тривало будівництво моста більше трьох років, його урочисте відкриття відбулося 20 березня 2007.

Відвідування оглядового майданчика передбачає дотримання деяких правил. Тому, ступати на скляну підлогу містка відвідувачі можуть тільки в спеціальному взутті, щоб не подряпати скло. Прогулянка на оглядовому містку, який виступає над прірвою на 20 метрів, дарує приємне відчуття невагомості, оскільки скляне покриття є ідеально прозорим і не відчувається під ногами. Обов'язково варто відзначити і високу міцність конструкції, вона може витримати вагу до 32 тонн, а також стійка до поривів вітру швидкістю 160 км / год, що гарантує відвідувачам повну безпеку.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури