Скеля Кафедра Проповідника, Норвегія / Пілігрим - Ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Скеля "Кафедра Проповідника", Норвегія

пам'ятки району Форсанн. Варто відзначити, що дістатися до оглядового майданчика можна тільки пішки, шлях до вершини скелі проходить неймовірно красивими і досить складним місцями. Довжина шляху від останнього доступного автомобільного місця паркування до майданчика становить не більше 4 кілометрів, на його подолання необхідно витратити приблизно дві години. Скеля-кафедра обов'язково сподобається любителям гострих відчуттів, вона жодним чином не загороджена і вкрита досить великими тріщинами, через які створюється враження, що скеля може зруйнуватися в будь-яку хвилину.

Крім Preacher's Pulpit, буде цікаво вивчити в Норвегії і прилеглі місця привабливі для мандрівників. Віддалік, у 26.2 кілометрах дислокується чудова церква Ставангера Stavanger domkirke. Тим, хто цікавиться історією та архітектурою Норвегії слід обстежити палацовий комплекс Ledaal розташований в декількох кілометрах. Любителям казок Норвегії і всього світу неодмінно припаде до смаку тематичний парк Kongeparken в двадцяти хвилинах їзди. Крім цього, Скеля Кафедра проповідника є сусідом з чудовим пам'ятником Норвегії - замком Ledaal.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури