Майданчик Альпспікс / Пілігрим - Ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Майданчик Альпспікс

У ясну погоду з помостів відкривається неймовірно красивий вид на гору Цугшпітце - найвищу на території Німеччини. Майданчик Альпспікс доступний для відвідування протягом всього року, завдяки спеціальній закругленій формі помостів з нього можна побачити багато мальовничих пейзажів, невидимих з інших місць. Незважаючи на те, що оглядовий майданчик користується величезною популярністю у мандрівників, є у нього і противники. Після її відкриття група альпіністів, яка обрала ці місця для проведення щорічних тренувань, заявила, що масивна конструкція тільки псує ідеальний гірський пейзаж. На їхню думку, єдиний спосіб насолодитися красою цих місць - підкорити одну з гірських вершин.

Майданчик Альпспікс і визначні пам'ятки навколо.

Зверніть увагу на чудові туристичні місця Німеччини в радіусі декількох кілометрів навколо Alpspix. Варто відвідати і цікавий палацовий комплекс Linderhof Palace, який розташтувався в 16.1 кілометрів. До уваги любителів флори і фауни, через двадцять хвилин на авто в Інсбруку Ви побачите ботанічний сад і зоопарк Alpenzoo Innsbruck. Вам, напевно, буде цікаво подивитися старовинний замок King's House on Schachen Bavaria, що поруч з Alpspix.

Звичайно, в цих місцях варто затриматися. Можна порекомендувати навідатися і в відоме разважальне місце Німеччини - аквапарк Alpamare в декількох хвилинах їзди. Неодмінно заведіть дітей в Лойташ в парк атракціонів Spielpark Leutasch, він познайомить їх з казковими героями Австрії і всього світу. На додачу до цього, буквально за тридцять кілометрів чекає прихожан і гостей церква Wallfahrtskirche zum Gegeißelten Heiland auf der Wies. На завершення, міжнародна кухня витонченого ресторану Мішлен Henri-Philippe чекатиме вас по сусідству в чотирьох км. Через його сторінку www.waxenstein.de можна забронювати собі столик.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури