Майданчик Dachstein Sky Walk / Пілігрим - Ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Майданчик Dachstein Sky Walk

Багатьом мандрівникам оглядовий майданчик відомий під неофіційною назвою «балкон в Альпах», варто відзначити, що цей «балкон» абсолютно не захищений від вітру, що робить прогулянку по ньому ще більш реалістичною і пам’ятною. Основним будівельним матеріалом під час конструювання платформи була сталь, тому майданчик є дуже міцним і стійким до поривів вітру. Заради безпеки по периметру він оточений металевими поручнями, тримаючись за які дуже зручно розглядати мініатюрні об'єкти на дні прірви.

Майданчик Dachstein Sky Walk і визначні пам'ятки навколо.

Цей регіон Австрії багатий на різноманітні розваги. Майданчик Dachstein Sky Walk розташований неподалік з великим зоопарком Австрії Salzburg Zoo, можете відправитися туди на екскурсію. Знакова арт-галерея Зальцбурга Residenzgalerie проводить свої виставки на відстані в сорок хвилин на авто. Незрівнянний парк атракціонів Erlebnispark Strasswalchen подарує пристойну порцію адреналіну всього лише в шістдесяти км. У цих краях варто взагалі надовго застрягти. Варто організувати тур в сусідній палац Alte Residenz, яким по праву пишається Австрія. Швидше за все, в Мондзее вам буде цікаво відвідати і древній собор Basilika St. Michael, що поруч з Dachstein Sky Walk. Крім того, користуючись нагодою, було б цікаво подивитися величний замковий ансамбль Ruine Pflindsberg, що розповідає історію Австрії. До уваги любителів шопінгу, на відстані в сорок хвилин на машині знаходиться великий торговий квартал Зальцбурга Getreidegasse.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури