Оглядовий майданчик Шард / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Оглядовий майданчик Шард

Останній поверх оглядового майданчика є відкритим, а два інших мають панорамне скління. Кілька місяців з моменту відкриття майданчик був найвищим на території Європи, зовсім недавно він поступився першістю оглядовому майданчику, розташованому в хмарочосі Меркурій Сіті Тауер, в Москві. Разом з тим, майданчик на вершині хмарочоса The Shard продовжує залишатися найвищим на території Євросоюзу.

Економним мандрівникам рекомендують замовляти квитки на оглядовий майданчик завчасно, в цьому випадку можна істотно заощадити. Квиток для дорослої людини коштує близько 25 фунтів, а для дитини - не більше 20 фунтів. У відвідувачів є можливість замовити дуже символічний пам'ятний сувенір. Перед відвідуванням майданчика їм запропонують сфотографуватися на білому тлі, а після підставлять замість нього один з найефектніших панорамних видів. Особливо цікаво відвідати оглядовий майданчик тим, хто вже знайомий з основними лондонськими пам'ятками, розглядати їх з висоти неймовірно цікаво.

Оглядовий майданчик Шард і визначні пам'ятки навколо. Куди варто попрямувати після відвідування View from the Shard? Довколишній зоопарк і ботанічний сад London Zoo в Лондоні - чудова можливість розширити кругозір. Елегантний палацовий комплекс Winchester Palace запрошує на екскурсійні тури в п'яти хвилинах пішки. У безпосередній близькості, в дев’ятистах метрах, пропонує шопінг відомий торгівельний квартал Лондона Royal Exchange.

У цих краях варто взагалі надовго застрягти. Знаменитий у Великобританії замок Tower of London, розташтувався поруч, його огляд потрібно обов'язково поєднати з відвідуванням View from the Shard. Цінителям прогулянок по ландшафтам Великобританії сподобається парк Queen Elizabeth II в шести хвилинах їзди на машині. Плюс до цього, знакова арт-галерея Лондона Tate Modern проводить свої виставки в дев’ятистах метрах. Тематичний парк Chessington World of Adventures відкритий для фанатів роллеркостерів (американських гірок) і казок знаходиться на відстані 23.4 кілометрів. На додаток, у Великобританії є прекрасний океанаріум Sea Life London Aquarium, відкритий неподалік. Неодмінно варто відвідати в Лондоні і грандіозний собор Metropolitan Cathedral of the Most Precious Blood в п'ятистах метрах. На завершення, під вечір зайдіть повечеряти в топовий ресторан Aqua Shard на вулиці Level 31.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури