Найкращі готелі для відпочинку з дітьми у Туреччині
Завантаження

Літо 2024. Найкращі готелі Туреччини для відпочинку з дітьми

Туреччина стала одним із найпопулярніших напрямків для подорожей з багатьох причин, особливо коли мова йде про відпочинок з дітьми. Прекрасні пляжі з чистою водою та піском, розкішна природа, яка створює ідеальні умови для вашого відпочинку.

Більшість готелів та курортів в Туреччині мають розважальні програми, дитячі клуби та всіма любимі водні гірки та аквапарки, де ваші діти можуть знайти нових друзів і насолоджуватися веселощами під наглядом професійних аніматорів, а батьки можуть відпочити, знаючи, що їхні діти в безпеці.

Ми підготували для вас незвичайний список готелів, де буде добре вам та вашим дітям, де кожний готель - це окрема історія, яка чекає на свого головного героя.

Готуйте свої валізи та готуйтесь зануритися у світ пригод, щасливих моментів та незабутніх вражень!

1. Lara Barut Collection 5*, Анталія

Готель, який розташований на березі сонячної Анталії - неповторне поєднання сучасного дизайну та класичного шарму, який пропонує високий рівень сервісу та комфорту, особливо підходить для сімейного відпочинку.

Пляж: піщано-гальковий пляж на першій лінії розташований приблизно 400 м від головної будівлі.

Харчування: Lara Barut Collection славиться своєю неповторною кухнею, 9 ресторанів (1 основний ресторан та 8 A la Carte), де подають різноманітні страви міжнародної та місцевої кухні як у приміщенні, так і на відкритому повітрі. Гості також можуть замовити веганські, безлактозні та безглютенові страви. У кондитерській запропонують різноманітні солодощі, а в 5 барах представлений широкий вибір напоїв.

Розваги: на території готелю працюють 3 басейни, спа-центр, талассо-центр, де ви зможете розслабитись в сауні та відвідати салон краси. Любителі активного відпочинку гідно оцінять тенісні та сквош-корти, тренажерний зал, майданчик для міні-гольфу та центр водних видів спорту.

А щоб ваша малеча відчула себе, як у райському куточку, у готелі є ціле різномаїття розваг – дитячі клуби (міні-клуб 4-12 років; юніор-клуб 13-16 років), тут ваші діти можуть брати участь у творчих майстер-класах, іграх та інших цікавих заходах. Професійні аніматори, які створюють веселу та безпечну атмосферу у дитячому клубі. Спеціально обладнаний мілкий дитячий басейн з безпечними водними атракціонами (3 водні гірки), дитячий буфет.

Bary Star для малюків пропонує всі необхідні речі для догляду за малюком: дитячий візок, радіо-няня, дитяче переносне крісло, дитяча ванна, горщик / сидіння на унітаз, дитячий шампунь, дитяча губка, слюнявчик, грілка для дитячих пляшечок, чайник, молоко.

2. Pine Beach Belek 5*, Белек

Це чарівний готель, який пропонує розкішне поєднання відпочинку на морі та різноманітних розваг для всієї родини.

Має прекрасний приватний піщаний пляж розташований поряд з готелем з шезлонгами, парасольками та всіма необхідними зручності для комфортного відпочинку.

Харчування: Окремої похвали заслуговує харчування. Смакуйте найсвіжіші страви у ресторанах Pine Beach Belek, тут кожен знайде щось на свій смак, адже є вибір - від традиційних турецьких страв ( 2 основних ресторани із шведським столом) до делікатесів. 3 ресторани a la carte (турецький, середземноморський, рибний).

У Pine Beach Belek є багато можливостей для активного відпочинку: від тенісних кортів до водних гірок. Доречі, їх на території готелю аж 8: 4 відкритих басейни (1 з них з морською водою та підігрівом), 3 критих басейни (1 з них з морською водою та підігрівом), біля басейну парасольки, шезлонги, рушники - безкоштовно. Анімаційні шоу та вечірні розваги допоможуть вам весело провести час.

Малеча також не залишиться осторонь - дитячий клуб готелю пропонує розваги та ігри для дітей різного віку (міні-клуб 4–7 років; максі-клуб 8–12 років; підлітковий-клуб 13–17 років), під керівництвом досвідчених аніматорів. Футбольна академія з безкоштовними заняттями, 3 дитячі майданчики (один з них на пляжі), міні-зоопарк (безкоштовно), кімната для малюків (0-3 роки, безкоштовно у супроводі батьків), баночне дитяче харчування.

Особливий шарм готелю VIB – very important baby (0–3 роки) – кімната для малюків з повністю обладнаною кухнею, антибактеріальним килимовим покриттям, спальними місцями, пляшечками для годування, стерилізатором, блендером, мікрохвильовою піччю та дитячим візочком.

3. Papillon Zeugma Relaxury 5*, Белек

Готель із затишною територією, вишуканими інтер'єрами у класичному стилі, високим рівнем сервісу, який підходить для спокійного відпочинку з сім'єю.

Пляж готелю піщано-гальковий - ідеальне місце для гри з дітьми або просто для відпочинку під сонцем.

Харчування: на території готелю, вас пригощатимуть у 5 ресторанах — 1 основний, 4 ресторани a la carte (азіатський, турецький, рибний, азіатський, італійський), 6 барів.

У готелі є розваги на будь-який смак та вік, щоб кожен гість міг насолодитися якісним і цікавим відпочинком. Розпочнімо з Reborn Spa - 4 кімнати для відпочинку після масажу, VIP зона, кінозал. 3 басейни (1 критий та 2 відкритих басейни), 4 водні гірки, ігрові автомати, тенісний корт, уроки тенісу, дартс, волейбол на пляжі, 6 футбольний полів (платно), баскетбол, бочче, пілатес, бадмінтон, степ-аеробіка, танцювальна аеробіка, водне поло тощо.

Для дітей віком від 1 до 3 років (під наглядом батьків): спальна кімната, ігрова кімната для малюків, антибактеріальне покриття підлоги, куточок для зміни підгузків, стільчики для годування.

Для дітей віком від 4 до 7 років (Міні) та віком від 8 до 12 років (Максі): кімната для проведення занять, кінозал, відкриті басейни, аквапарк, дитяче меню та стіл у головному ресторані, міні футбольне поле, баскетбольний майданчик, дитячий майданчик, ігрова кімната. Ігри в басейні, змагання, олімпійські ігри, тематичні дні, спортивні заходи.

Для молоді віком від 13 до 17 років (молодіжний клуб): кімната для проведення занять, конкурси, змагання, спортивні заходи, дискотека просто неба, тематичні дні (працює в липні та серпні).

Зверніть увагу на те, що мережа готелей Papillon функціонує лише в Белеку, тому будь-який готель із мережі буде прекрасним вибором для вашого відпочинку!

4. Long Beach Alanya 5*, Аланія

Шукаєте, де відпочити в Аланії? Можете більше не шукати. Готель Long Beach Alanya вам обов’язково сподобається. Cучасні номери, велика територія з безліччю майданчиків для проведення активного дозвілля - це чудовий варіант для відпочинку з дітьми.

Пляж: піщано-гальковий пляж знаходиться в 50м від готелю. Між готелем та пляжем є підземний перехід

Харчування: Від затишних кафе-барів до елегантних ресторанів, Long Beach Alanya пропонує великий вибір ресторанів, щоб кожний гість знайшов, щось особливе для себе: 1 основний ресторан, ресторан для вілл, 5 ресторанів a la carte: італійський, китайський, мексиканський рибний, турецький, 11 барів.

Розваги: Тут є багато можливостей для активного відпочинку. 7 басейнів - 4 відкритих басейни з прісною водою (один з них з підігрівом), 1 відкритий басейн з морською водою, 2 критих басейни з прісною водою, біля басейну парасольки, шезлонги, матраци, рушники - безкоштовно. 8 водних гірок, дискотеки, 2 тенісні корти, дартс, кінозал, луна-парк, ігрові автомати, аквааеробіка, дартс, волейбол на пляжі, міні-футбол, міні-гольф, талассо-центр.

Малеча також не залишиться осторонь - дитячий клуб готелю пропонує розваги та ігри для дітей різного віку, під керівництвом досвідчених аніматорів, і не лише. 2 басейни (1 критий, 1 відкритий), 4 водні гірки. Дитячий кінотеатр, міні-диско, лунапарк, автодром, колесо огляду, 2 аквапарки: «Піратський корабель» та «Тропічний острів»), анімовані дитячі басейни, дитяче меню (шведський стіл на вечерю та обід в основному ресторані).

5. Pirate's Beach Club 5*, Кемер

Pirate's Beach Club розташований біля підніжжя гір між стародавніми містами Олімпус та Фазеліс в районі Текірова – унікальний готель, де кожен може відчути себе справжнім піратом і підкорити безкрайні морські простори!

Пляж: власний піщано-гальковий пляж на першій лінії з 2 пірсами.

Харчування: Ресторани та бари готелю пропонують справжні кулінарні скарби, які задовільнять навіть найвибагливіші гастрономічні запити: 4 ресторани (1 основний ресторан Happy Pirate та 3 a la carte: Barbarossa: рибний ресторан, Trattoria Antico: італійська кухня, Captain Black: турецький ресторан), та 5 тематичних барів. Дитяче меню, блендер та мікрохвильова піч у головному ресторані.

Розваги: Архітектура готелю відображає стилістику піратського корабля, що додає чарівності та загадковості кожному куточку готелю! 1 дитячий басейн з підігрівом, 2 водні гірки, 2 тенісні корти, міні-гольф, міні-футбол, пляжний волейбол, каное, водні види спорту, стрільба з лука, шафл-борд, бочче, аквааеробіка, караоке в Captain Morgan Bar!

Клуб Happy Pirate (для дітей від 4 до 12 років) – пропонує активну та насичену програму, включаючи полювання за справжніми скарбами та відвідування власного міні-зоопарку. Малювання, ручна робота, ігри на пляжі, ігри в басейні, дитячий боулінг, гра «острів скарбів», театр ляльок, міні-олімпіада, день дітей.

Загалом, Pirate's Beach Club - це не просто готель, це місце, де кожен може відчути себе справжнім піратом і зануритися у світ пригод і веселощів!

6. Cornelia Diamond Golf Resort & Spa 5*, Белек

Розкішний сучасний готель, що розташований навпроти мальовничого пляжу Іскеле Мевки в серці прекрасного гольф-курорту Белек, де ви може насолоджуватися неперевершеним сервісом та незабутнім сімейним відпочинком.

Готель має власний піщаний пляж з пірсом площею 1150 м2.

Харчування: Великий асортимент ресторанів вражає різноманіттям страв: ресторан Sapore (середземноморська кухня), ресторан Tai Pen (Східна кухня), Forest Pub (кухні Північної та Латинської Америки), Fish & Love (Рибний ресторан), Bubble Fransız (Французька кухня), бар The Shine, Moulen Rose, La Boheme, The Dome, Mermaid, Seabird та Purple Rain.

Розваги: готель вражає кількістю різноманітних розваг: 4 відкритих басейни і 1 критий, 6 водних гірок, 10 тенісних кортів, поле для гольфу, власна бібліотека, уроки серфінгу, тенісу, гольфу тощо. Готель Cornelia Diamond Golf Resort & Spa робить все можливе, щоб забезпечити безпечний відпочинок та розваги для ваших діток – 2 великі відкриті басейни + 1 закритий, водні гірки, дитяча анімація, міні-диско, дитяче меню, послуги няні.

Готель вирізняється своєю великою доглянутою зеленою територією ( переглянувши фото, ви обов’язково зрозумієте про що ми!)

7. Rixos Premium Tekirova 5*, Кемер

Rixos Premium Tekirova - це не просто готель, це місце, де кожен гість відчує себе особливим, а кожен момент перетвориться на незабутню пригоду!

Архітектура готелю поєднує класичний шарм з сучасними акцентами, створюючи особливу атмосферу. Професійний персонал завжди на місці, щоб задовольнити ваші потреби та зробити ваш відпочинок найкращим.

Приватний пляж готелю з дрібною галькою - це ваш особистий рай! Є спеціально обладнаний дитячий пляж, створений для того, щоб діти могли безпечно плавати в морі. Діти зможуть гратися на обладнаному пляжі та заходити в море за допомогою встановленої в морі надувної платформи, що захищає від сонця!

Харчування: Готель пропонує харчування за системою «ультра все включено» (цілодобово)! Свіжі соки на сніданок, дієтичне та здорове харчування в головному ресторані. Алкогольні та безалкогольні напої місцевого виробництва та певний вибір імпортних алкогольних напоїв у барах.

Всього 6 A La Carte ресторанів (італійська кухня, південноамериканська кухня, турецька кухня, східна кухня, рибний ресторан, ресторан міжнародної кухні), 10 тематичних барів, дитячий ресторан - Rixy Kids Club Restaurant та Rixy Kids Бар! В основному ресторані: баночне харчування (фруктові та овочеві пюре), йогурт, молоко, відварене м'ясо.

Розваги: Від тематичних вечорів до живої музики та шоу - кожен вечір у Rixos Premium Tekirova перетворюється на свято, яке запам'ятається. Водні гірки: 10 для дорослих, 5 для дітей, кінозал, комп'ютерні ігри, 3 тенісних корти зі штучною травою, уроки тенісу, ігрові автомати, міні-баскетбол, бадмінтон, зумба, пілатес. Аквааеробіка, водне поло, баскетбол, міні-футбол, пляжний футбол, бочче, дартс, стрільба з лука, пляжний волейбол, театральні вистави (світового класу), стіна для скелелазіння, шафлборд, TRX, танцювальні курси…тільки уявіть масштаби!!!

Балетна академія, футбольна академія, 2 ігрових майданчики, змагання у парку пригод Rixy, дитячі фестивалі, ігровий центр Rixy, кімната для творчості, кінотеатр & міні дискотека, пригодницький мотузковий парк, полювання на скарби, танцювальні курси.

Парк пригод Rixy (Zipline, мотузковий парк, стіна для скелелазання, Free Fall). Ваші діти не занудьгують тут ніколи!

8. Dream World Aqua 5*, Сіде

Готель Dream World Aqua повністю виправдовує свою назву і є ідеальним місцем для сімейного відпочинку.

Пляж: власний піщаний пляж, на який курсує безкоштовний автобус за розкладом.

Харчування: В готелі є 5 ресторанів, 4 a la carte (турецька кухня, рибний, італійський та китайський ресторани), 6 барів, де гості можуть смакувати різноманітні коктелі та снеки. Для молодших гостей в основному в ресторані є дитяче меню, блендер, мікрохвильова піч, підігрівач для дитячого харчування.

Розваги: Готель повністю виправдовує свою назву – 7 відкритих басейнів (релакс-басейн (вхід 18+) взимку підігрівається), 1 критий басейн, 10 водних гірок для дітей та дорослих. Багатофункціональні спортивні майданчики, фітнес-центр, тенісний корт, SPA-зона, тематичні вечори та інші заходи для гостей будь-якого віку. І це ще не все!

Готель пропонує 6 водних гірок, міні-клуб для дітей 4-12 років (у літній сезон), оренда дитячих візочків (платно), дитячий майданчик, дитячий басейн та різноманітні розважальні програми та ігри під керівництвом аніматорів.

9. Nirvana Mediterranean Excellence 5*, Кемер

Розташований у курортному селищі Бельдібі, на березі Середземного моря в оточенні красивої природи та гір Торос. Готель підходить для найвибагливіших туристів.

Пляж : поруч з готелем широкий піщано-гальковий пляж з пірсом.

Харчування: Готель відзначається вишуканими ресторанами, де подаються страви турецької та світової кухні, а також можливість вибору a la carte (рибний ресторан, мексиканська, середземноморська, стейк-хаус, османська, східна кухні), 17 барів. Має широкий вибір безкоштовних розваг та власний аквапарк NAJA NAJA: 11 водних гірок, 2 тенісних корти, власний кінотеатр, аквааеробіку, водне поло, волейбол на пляжі, дартс, баскетбол, міні-футбол.

Для дітей (4-12 років) є міні-клуб Crispy, розташований на величезній території - 4500 м². Є дитяче меню в ресторані, дитячий буфет, дитячі басейни, басейн з гірками та ігрові майданчики.

10. Vogue Hotel Supme 5*, Бодрум

Vogue Hotel Supme - ексклюзивний готель, де розкіш поєднується зі сміливим дизайном, елегантністю та стилем. Кожен куточок готелю вражає мистецтвом уваги до вишуканих деталей.

Пляж: У Vogue Hotel Supme велика увага приділяється догляду за пляжем, тому пісок тут зазвичай є дуже чистим та м'яким. Саме тому тут є два пляжі один з них є VIP із білосніжним піском – він додає пляжу екзотичного та розкішного вигляду.

Харчування: від традиційних турецьких страв до міжнародних делікатесів. Ресторани Vogue Hotel Supme відомі своєю вишуканою кухнею та різноманіттям страв. Для гостей доступні:

  • основний ресторан
  • ресторан The Palmera Villa Lounge (для гостей вілл - безкоштовно)
  • 4 A’la Carte ресторани: італійський, турецький, рибний та східний
  • дитяче меню в ресторані
  • дитячий буфет (обід, вечеря)

Розваги: Завдяки уважному обслуговуванню готель створює особливу атмосферу і для своїх найменших відвідувачів:

  • відкритий басейн із піщаним дном, релакс-басейн, критий басейн із підігрівом.
  • аквапарк розміром 12 000 кв.м, 11 водних гірок для дорослих, 9 гірок для дітей до 12 років,
  • дитяча анімація, міні-диско, ліна-парк, ігрова кімната, міні-клуб (4-7 років), максі-клуб (8-12 років), тінейдж клуб (13-17 років).

Безкоштовно: анімація, турецька лазня, сауна, парна, кінотеатр, луна-парк, дінопарк, дискотека, тенісний корт, бадмінтон, платес, зумба, дартс, міні-футбол, стрільба із лука, волейбол, пляжний волейбол, баскетбол.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури