Оглядовий майданчик AIGUILLE DU MIDI / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Оглядовий майданчик AIGUILLE DU MIDI

На верхній станції відвідувачів чекатиме приємний сюрприз - багаторівневий оглядовий майданчик зі зручними зонами відпочинку і затишними кафе. Безпосередньо в якості оглядових майданчиків виступають відкриті дерев'яні платформи, з'єднані між собою тунелями і переходами, вирубаними в скелі. Найвищий майданчик перебуває на висоті 3842 метри, з нижнім його розділяє близько 70 метрів. Переміщатися між рівнями майданчика можна не тільки по тунелях, а й за допомогою спеціального ліфта, що набагато зручніше і швидше. На кожному рівні майданчиків розміщені спеціальні таблички, на яких вказана точна висота розташування платформи і її номер. Відвідування майданчика Aiguille du Midi - тривала і неймовірно цікава екскурсія, на яку багато туристів прагнуть потрапити влітку. Справа в тому, що на вершині завжди дуже холодно і сильний вітер, тому найкомфортніше підніматися влітку, коли мороз відносно невеликий.

Оглядовий майданчик Aiguille du Midi і визначні пам'ятки навколо.

Ці місця Франції не залишать вас байдужими. Арт-галерея Вевей Musée Jenisch чекає вас на екскурсію в сорока хвилинах на машині. Ще ідея - варто відвідати найближчий (30 км) замок Arvier Castle. Старовинна церква Cattedrale di S. Maria Assunta e S. Giovanni Battista в Аосте очікує вас всього лише в сорока кілометрах від Aiguille du Midi.

Куди ще зазирнути? До уваги любителів активного відпочинку, в декількох кілометрах чекає своїх гостей унікальний парк Parco nazionale del Gran Paradiso. Рекомендуємо відкрити для себе легендарний центр розваг Швейцарії - парк атракціонів Swiss Vapeur Parc в шістдесяти км. Крім цього, до великого зоопарку Parc Animalier d Introd можна легко дістатися за двадцять хвилин їзди на автомобілі. На відстані сорока хвилин на авто відвідувачів чекає знаменитий торговий квартал Гштаада Promenade. Наостанок, топ-ресторан Мішлена L'Impossible з вивіскою 'Італійська кухня' запрошує на дегустацію місцевих делікатесів в чотирьох хвилинах їзди на машині. Наберіть 334-505-32036, щоб забронювати столик заздалегідь.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури