Таїланд, екзотичний відпочинок в Таїланді / Пілігрим - ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Вражаючий Таїланд

Вражаючий Таїланд. Які перші асоціації спадають на думку, коли чуєте назву цієї країни? Мабуть, у всіх, - це тайський бокс, тайська кухня і тайський масаж. Однак не лише цим таємничий і загадковий Таїланд приваблює мандрівників із усього світу.

Своєрідність і чарівність старовинних храмів, приголомшлива краса природи, екзотична для європейців культура і незмінно якісний сервіс задовольнить будь-який, найвибагливіший смак. 2750 км узбережжя з чудовими пляжами, яке омивається бірюзовим морем, 65 % території – джунглі, які варто побачити на власні очі. Клімат у Таїланді субекваторіальний, що означає, що середньодобова температура не опускається нижче +22 градусів.

Туристів приваблює і місцева кухня. Хоча для більшості європейців вона здається надто гострою, бажаючих покуштувати тайські страви не стає менше. Особливо подобається туристам багате меню з морських страв. Найбільший у світі ресторан страв із морепродуктів знаходиться в Бангкоку, навіть потрапив до "Книги рекордів Гіннеса". Цей величезний ресторан під назвою "Королівський дракон" одночасно обслуговує 3 тис. відвідувачів, а офіціанти пересуваються на роликових ковзанах.

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури