Як зробити відпустку на Мальдівах незабутньою / Пілігрим - Ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Як зробити відпустку на Мальдівах незабутньою - 10 захоплюючих ідей, крім пляжу

Мальдіви - справжній острівний рай. Поїздка туди - це, в першу чергу, занурення в зовсім інший світ, без транспорту, натовпів, стресу, нервів. Це повне перезавантаження вашої свідомості і організму в цілому. Тут на все є час - подумати, помилуватися, насолодитися, заново почати відчувати світ у всій його приголомшливій красі. Сьогодні розберемося з питанням, чим ще можна зайнятися на Мальдівських островах, крім традиційного пляжного відпочинку?

Романтичне усамітнення Мальдіви - найвдаліше місце для усамітнення, для романтичної відпустки вдвох або для медового місяця. Адже архіпелаг складається більш ніж з 1 000 островів. І саме так, як і у казковій Шехерезаді була тисяча і одна історія, у вас буде тисяча і один острів для відвідувань! Кожен день - новий безлюдний острів! Безумовно, не зовсім вже безлюдний. Тут вам можуть накрити стіл з нескінченним видом на океан, на захід сонця, або навіть, світанок. А морепродукти, приготовані місцевими кулінарами, зроблять трапезу незабутньою. Чи знаєте ви, що на Мальдівах можна влаштувати весілля? І не важливо, коли ви одружилися, але свято на тлі блакитного океану і білосніжного пляжу буде дійсно незвичайним подарунком для закоханої пари. Сертифікат, отриманий після мальдівського одруження, не має юридичної сили, але враження від церемонії, від катання на човні дхоні, від чарівної вечері на березі при свічках, від екзотичної музики і танців залишаться на все життя! І пам'ять ця може бути увічнена приголомшливою фотосесією.

Фотосесії на островах Зараз весь світ божеволіє від фотографій. У кожного героя є свої шанувальники в соціальних мережах. Але фотографії - це ще й можливість втілити свої найбільш незвичайні мрії, зробити спогади про відпочинок яскравими і незабутніми. На островах можна замовити десятки фотосесій. Адже такий пейзаж, як на Мальдівах, ще пошукати треба! Цікаві будуть фотосесії на рибалці, дайвінгу, вечірніх шоу, в романтичних декораціях, на березі океану, на тлі заходу сонця або в світлі вогнів. Будьте сміливішими, приміряючи образи! Адже така можливість буває не часто! За бажанням, ваші фотографії оформлять в красивий альбом, який можна буде показати друзям і родичам.

SPA-відпочинок на Мальдівах Цей напрямок відпочинку отримує все більшу популярність українців. Мальдівські зони відпочинку, де працюють SPA-салони - це справжній комплекс релаксації. Тут є приємне поєднання сучасних процедур з незайманим природним оточенням, що є родзинкою Мальдівських островів. Всі процедури проходять серед екзотичних рослин, басейнів, фонтанів, звуків природи, розслаблюючої музики і лікувальних ароматів. Омолоджуючі і оздоровчі процедури діють тут з подвійним ефектом. Просто тому, що взагалі немає стресу. В гармонії з навколишнім світом і з самим собою тут можна із задоволенням провести кілька годин, отримати професійний догляд за тілом, масаж, позайматися йогою. Відмінною рисою SPA-процедур на Мальдівах є косметичні препарати, які виробляються прямо тут же, змішуються вручну, при цьому вони повністю натуральні.

Таласотерапія Ще один комплекс послуг, який кожен може спробувати на островах. Таласотерапія включає в себе цілу серію різних процедур, де застосовується багатий спектр можливостей самої природи. Лікувальні грязі, океанічна вода, обгортання, квіткові ванни, препарати з водоростей - все це пропонують спеціалізовані курортні центри. Зазвичай курс процедур розрахований на кілька днів, і підсумком буде нормалізація сну, позбавлення від втоми, зниження ваги. Сили відновлюються, настрій поліпшується, і ваше тіло і душа отримують заряд енергії на багато місяців вперед!

Активний відпочинок Говорячи про Мальдіви, не можна не розповісти про активні морські розваги. Тут просто райські місця для любителів дайвінгу. Такого яскравого, живого і насиченого фарбами підводного світу ви не знайдете ніде! Рифи багатьох островів суцільно усіяні строкатими мешканцями: цілі косяки яскравих рибок метушаться серед коралів, пропливають неквапливі скати, черепахи ковзають по піщаному дну, і, до речі, можна зустріти дельфінів. Снорклінг - не менш популярне заняття на Мальдівських островах. Можна годинами ковзати під поверхнею води, насолоджуючись дивовижною природною красою Індійського океану і спостерігати різноманіття життя під водою. Коралові сади і зграї риб, неймовірні рослини і справжнісінькі хижаки, таємничі підводні печерки і морські зірки - все це ви обов'язково побачите, «пролітаючи» над глибинами вод. Риболовля - дуже популярний вид відпочинку на Мальдівах. Варто неодмінно вийти в море і відчути себе моряком або піратом. Вечірня рибалка супроводжується чудовим заходом сонця, і це робить її воістину дивним дійством. Виловлену рибу можна попросити приготувати в готелі. Іноді щасливим здобувачам трапляються навіть барракуда і мурена! Можливість займатися дайвінгом, снорклінгом і риболовлею є практично на будь-якому острові, де розташовані готелі. На цих заходах вас, як правило, супроводжують досвідчені інструктори і досвідчені моряки. Вони і забезпечують потрібний результат.

Екскурсії Всі екскурсії на Мальдівських островах так чи інакше пов’язані з морем. Чи це прогулянка на безлюдний острів чи можливість поспостерігати за дельфінами і черепахами. Можливість відчути себе Робінзоном Крузо - одна з найбільш захоплюючих острівних пригод. Тільки океан, атласний пісок і небо. Варто спробувати хоча б один раз залишитися один на один з природою! Є екскурсія і на острів Мале, де розташований Президентський палац, Велика Мечеть і меморіал Перемоги. Тут живуть прості громадяни Мальдів, можна познайомитися з щоденним побутом місцевих жителів: сходити на рибний ринок, помилуватися головною площею, відвідати музей або прогулятися по набережній. Для того, щоб подивитися Велику Мечеть, потрібно пам'ятати: для походу в храм чоловікам обов'язково потрібні штани, а жінкам хустка і довга спідниця. Погодувати скатів або мурен? Ласкаво просимо! Екскурсій дійсно багато, тому, не сумніваємося, що кожен підбере якусь для себе.

Майстер-класи Хочете дізнатися секрети Мальдівської кухні? Навчитися готувати морського ската? Тоді вам варто шукати вивіску «Cooking Class». Саме в таких місцях ви можете освоїти ази аж трьох кухонь: шрі-ланкійської, індійської і Мальдівської. Готувати з найсвіжіших продуктів - одне задоволення! А вже пробувати приготовану своїми руками страву - ще краще! Але, як кажуть, не кухнею єдиною! Тут ви можете взяти уроки приготування коктейлів. Рецептами діляться кращі бармени місцевих готелів-резортів. Здивуйте друзів і знайомих, повернувшись з відпочинку! Неймовірні колірні гами, найекзотичніші інгредієнти і неповторні смаки. Погодьтеся, завжди приємно відкривати для себе щось нове.

Кіно, не відходячи від пляжу На Мальдівах можна подивитися фільми на великому екрані прямо під відкритим небом, зручно влаштувавшись в шезлонгу. Перед показом стрічки іноді влаштовують вогняне шоу, а під час показу ви можете сидіти, лежати і навіть вечеряти. Ось таке приємне проведення часу!

Якість відпочинку на Мальдівах багато в чому залежить від обраного готелю, тому рекомендуємо звернути увагу на наш топ-лист:

  • One & Only Reethi Rah 5*
  • Kudadoo Maldives 5*
  • Four Seasons Resort Landaa Giravaru 5*
  • Outrigger Konotta Maldives Resort 5*
  • Anantara Dhigu Resort & Spa Maldives 5*
  • Baros Maldives 5*
  • Centara Grand Island Resort & Spa 5*
  • Four Seasons Resort at Kuda Huraa 5*
  • Gili Lankanfushi Maldives 5*

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури