Корисні додатки для подорожей / Пілігрим - Ваш ідеальний відпочинок
Завантаження

Ваш рятівник! Корисні мобільні додатки для подорожей

Все більше людей під час подорожей покладаються на свої смартфони, використовуючи їх не тільки як джерело розваг і натхнення, але і безпосередньо в якості помічників при організації поїздки. На сьогодні існує безліч додатків, створених для того, щоб допомогти буквально у всьому: для бронювання номерів в готелях, пошуку зручних перельотів і місць, які варто відвідати.

Вони ж, до речі, замінили важкі традиційні путівники та словники-розмовники. Пропустимо вже звичні сервіси для пошуку готелів і бронювання авіаквитків, і познайомимо вас з іншими додатками, які зроблять вашу поїздку максимально комфортною.

1. AirHelp. Для тих, чий рейс затримується Будь-яку поїздку з авіаперельотом може спіткати затримка рейсу. І найчастіше в цьому випадку у мандрівника виникає більше запитань, ніж відповідей. Додаток AirHelp призначене не тільки для оповіщення про статус рейсу, що затримується. Він дуже пригодиться людям, які регулярно подорожують або просто намагаються вирішити проблему з вильотом. AirHelp швидко проінформує про те, чи можете ви претендувати на компенсацію від авіакомпанії. Також автоматично подасть позовну заяву до суду за затримку або скасування рейсу і дозволить отримати кошти в розмірі до 700 доларів США. Слід врахувати, що додаток стягує відсоток з суми компенсації.

2. XE Currency. Для швидкої конвертації валюти Скільки коштує долар в гривнях в ці дні? Як щодо євро? Рупій? Чеських крон? На жаль, далеко не всі вміють швидко і безпомилково рахувати в голові. І в підсумку ви можете бути легко обмануті при перерахунку між валютами. При обміні, наприклад. XE Currency допоможе швидко конвертувати одну валюту в іншу. Додаток доступний практично для будь-якого мобільного пристрою і надає найсвіжіші оновлення поточних обмінних курсів, незалежно від того, які готівкові гроші ви маєте.

3. WiFi Map. Щоб знайти безкоштовний Wi-Fi Подорож - це відмінна можливість відключитися від всесвітньої мережі, і більшість з нас навіть зможе прожити деякий час без телефонних дзвінків. Але в якийсь момент майже всім мандрівникам знадобиться Wi-Fi, особливо в разі економії. Якщо вам потрібно швидко підключитися до інтернету без витрат на дорогий стільниковий зв'язок, використовуйте WiFi Map. Ця програма показує найближчі безкоштовні точки доступу в комплекті з паролями і коментарями користувачів. Додаток пропонує повну навігацію по карті, щоб провести вас в потрібне місце, і дозволяє фільтрувати результати пошуку і перевіряти швидкість з'єднання. Є навіть автономні карти для мандрівників і VPN (з професійною версією) для безпечних анонімних підключень. Ви також можете додати нові з'єднання Wi-Fi самостійно, щоб допомогти іншим мандрівникам у вашому регіоні.

4. Google Maps. Щоб не заблукати Google Maps вважається кращим навігаційним додатком. Він пропонує маршрути для піших прогулянок, поїздок автомобілем, громадським транспортом, на таксі або велосипедом. Користувачам доступні для завантаження карти, які потім можуть бути використані автономно. Карти додатку також допоможуть дізнатися, коли закриваються музеї чи ресторани, перевірити, наскільки вони багатолюдні в режимі реального часу. За допомогою Google Maps ви можете шукати готелі за такими запитами, як безкоштовний Wi-Fi, розміщення з домашніми тваринами або наявність кондиціонера в номерах.

5. Citymapper. Щоб не відчувати проблем з громадським транспортом Citymapper - це один з найкращих інструментів для пошуку і використання громадського транспорту в різних містах світу. Він підключається до декількох служб міського транспорту, пропонує найшвидший спосіб дістатися до пункту призначення і, найголовніше, дозволяє перевіряти розклад метро і час прибуття поїздів в автономному режимі для ряду міст. Ви можете підписатися на певний поїзд або автобусні лінії, і додаток буде попереджати, коли необхідно зійти з автобуса. Це дуже зручно, коли ви опиняєтеся вперше в тій чи іншій країні.

6. Google Translate. Щоб знайти спільну мову з місцевими жителями Ця програма може перекладати більше 100 мов, а також кілька десятків мов в автономному режимі. Для користування Google Translate без підключення до мережі інтернет, завантажте потрібну мову перед початком поїздки. Миттєвий переклад за допомогою камери телефону (наведіть гаджет на текст, і він буде автоматично перекладений) доступний на 38 мовах, а двосторонній миттєвий переклад мови - на 32 мовах. Крім того, Google Translate постійно додає нові мови. Ви можете навіть малювати символи замість використання клавіатури на 93 мовах.

7. HotelTonight. Для пошуку готелю в останню хвилину Додаток HotelTonight сповіщає користувачів про найвигідніші знижки, які пропонують готелі при бронюванні вільних номерів в останню хвилину. Він неймовірно простий у використанні і не вимагає багато часу, щоб забронювати номер. Ви можете шукати готелі на карті або поблизу з визначними пам'ятками, переглядати відгуки і фотографії інших мандрівників. Він також має цілодобову підтримку клієнтів. Якщо ви застрягнете в якомусь місці і вам в останній момент знадобиться кімната для ночівлі, додаток HotelTonight виявиться вельми корисним.

8. AroundMe. Для пошуку організацій та закладів Цей додаток не тільки визначить ваше місце розташування, а й допоможе знайти найближчий банк, бар, заправну станцію, лікарню, готель, кінотеатр, ресторан, супермаркет, театр і таксі. AroundMe корисний і тим, хто під час поїздки намагається знайти кінотеатр, і тим, хто захворів і перебуває в пошуку аптеки або лікарні.

9. Flush. Для пошуку туалету Мабуть, один з найбільш корисних сучасних додатків. Як часто під час огляду визначних пам'яток ви стикалися з вкрай незручною проблемою - необхідністю заглянути в туалетну кімнату? Встановіть додаток Flush, включіть GPS і знайдіть найближчі громадські туалети, де б ви не знаходилися.

10. Here WeGo. Для навігації в автономному режимі Here WeGo, ймовірно, є найкращим офлайновим навігаційним додатком. На відміну від Google Maps, він може давати вказівки для прогулянок, поїздок на велосипеді та громадському транспорті навіть в автономному режимі. Правда, варто мати на увазі, що для його установки знадобиться великий обсяг вільної пам'яті на смартфоні. Проте, саме завантаження картографічних даних для цілих регіонів чи країн дуже просте. Додаток вражає своєю точністю. Однак, коли ви не в мережі, корисно мати точну адресу місця, куди ви йдете.

Пам'ятайте, які б запитання чи проблеми не виникли під час подорожі, швидше за все, для їх вирішення вже існує рішення в вигляді мобільного додатку. Найголовніше тепер - на заблукати у величезному виборі подібних сервісів, щоб не витрачати час на марні «іграшки». А такі ж теж є, чи не так?

Інші статті

Розбираємо що таке RO, HB, FB... Збираєтесь в Єгипет? Що робити, якщо втратили паспорт за кордоном Що не можна робити в літаку? Лайфхаки: як правильно упакувати валізу Кращі острови світу за дослідженням Travel and Leisure Які небезпеки підстерігають туристів на відпочинку? Канари Національна кухня Іспанії: що спробувати і куди сходити 14 дивовижних місць, які варто побачити у Каппадокії, Туреччина "На пам'ять" як то кажуть ІТАКА Найбезпечніші країни для туристів ТОП-13 помилок туристів в подорожах 10 причин відправитись у круїз Найяскравіші і найграндіозніші фестивалі світу Більше...
close
Популярні країни
close
Гарячі тури